Burn Energy Drink presents Italoboyz (Get Physical Music-London) Tufan Demir

Tarihler: 20 Aralık 2008 Cumartesi ~ 20 Aralık 2008 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: Tam: 28,00 YTL - Öğrenci: 18,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2008 ~ Ara 20, 2008
BURN ENERGY DRINK presents
ITALOBOYZ (GET PHYSICAL MUSIC - LONDON)
TUFAN DEMİR

BURN Enerji İçeceği, geçtiğimiz yıla damgasını vuran İtalyan asıllı DJ ikilisini Indigo severlerle buluşturuyor… Loveparade 2008’in kahramanlarından ITALOBOYZ, tüm enerjisiyle BURN Enerji İçeceği tarafından düzenlenen partinin özel konuğu olarak 20 Aralık gecesi Indigo’da!

Italoboyz; house ve tekno arasındaki kalıpları yıkmak, yenilikçi bir platformda elektronik müziği performe etmek veya dünya elektronik müzik sahnesine “hit”ler kazandırmak gibi dertleri olmayan bir DJ Duo’su. Italoboyz’un tek amacı var, o da eğlence.

İtalyadan Londraya yerleşmeleri ile birlikte minimal müzik anlayışlarına tekno, acid-house ve hi-tech funk gibi türleri de dahil ederek ortaya kodukları müzik; kısa süre sonra Italoboyz sound’u olarak dünya geneline yayıldı. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri bu çıkışın aslında çok eskilere dayandığının en önemli göstergesi olan müziği çeşitlemekten korkmayan tavırları Italoboyz’un en önemli özelliği.

İlk zamanlarında enerji ile akan DJ setleri ve hayal güçleri sayesinde günümüzün özel plak şirketleri olan Treibstoff, Einmaleins Musik ve Safari Electroniquedan plaklar çıkardılar. Italoboyz, geride bıraktıkları 15 yıllık DJ’lik kariyerlerinde ortaya koydukları eğlence anlayışını günümüzde de beslemekte hiç zorluk çekmiyor.

DJ setlerinde farklılaşmak yerine yeni olanı keşfettirmeyi amaçlayan ve bunu başararak aslında bir ekol yaratmış olan Italoboyz, 20 Aralık’da düzenlenecek BURN Enerji İçeceği tarafından düzenlenen gecede tam bir enerji sağanağına yol açacak. Indigo resident DJ’lerinden Tufan Demir, gecenin ev sahibi olarak Italoboyz öncesi ve sonrası pikapların başında.
BİLETLER TREND SHOW ‘08 KATILIMCILARINA %10 İNDİRİMLİDİR.
www.livingindigo.com
info@livingindigo.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT