Burn Energy Drink presents: Jori Hulkkonen / Fcom, Finlandiya & Cervus

Tarihler: 30 Ocak 2009 Cuma ~ 30 Ocak 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2009 ~ Oca 30, 2009
BURN ENERGY DRINK presents
Jori Hulkkonen / Fcom, Finlandiya
Cervus

BURN Enerji İçeceği, prodüksiyonları, remiksleri, miks albümleri ve kulüp setleriyle şimdiden elektronik müzik sahnesinin efsaneleşmiş isimlerinden birisini müzik severlerle buluşturuyor… Jori Hulkkonen, 30 Ocak Cuma gecesi Indigo sahnesinde!

F Communications, Get Pysical Music, Gigolo Records, Turbo Recordings, Rekids üzerine bir de çeyrek milyon satan Sunglasses At Night… Elektro pop’un tepesinde dolaşan adam diye anlatılabilecek bir isim Jori Hulkkonen. Fakat ne müziği ne de kişiliği bu duruma uyuyor aslında. Elektro-pop’un tepesinde gezinmesinin nedeni elini attığı her prodüksiyonun, her remiksin yada her albümün “hit” olmasında yatıyor.

The Presets, Goldfrapp, Robyn, M83 ve Jose Gonzales, tam bir remiks büyücüsü olan Jori’nin bu aralar meşgul olduğu isimler. Müzikal yolculuğunu, her daim içinde barındırdığı tutku ve maceracılığın ışığında beklenmedik rotalara sürükleyen Jori Hulkkonen, “dünyanın değeri bilinememiş en önemli underground prodüktörü” olmayı hiç dert edinmeden yeni bir stüdyo albümü için yine kolları sıvamış durumda.

Tekno’dan house ve elektro pop’a uzanan seçkileri, kendi remiksleri ile dolu ayrı bir plak çantası ve her zaman yanında taşıdığı müzikal kabiliyeti ile Jori Hulkkonen, 30 Ocak gecesi Burn Enerji İçeceği tarafından düzenlenen gecede büyülü bir müzikalin orkestra şefliğini yapıyor. Gecenin ev sahipliğini üstlenen Cervus ise Jori Hulkkonen’den önce geceyi ısıtan isim olarak sahnedeki yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT