Burn Energy Drink presents: Joris

Tarihler: 09 Aralık 2016 Cuma ~ 09 Aralık 2016 Cuma 09 Aralık 2016 22:00

Yer: Roxy

Ücret: - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2016 ~ Ara 9, 2016
Hollanda’nın medar-ı iftiharlarından Joris Voorn, hemen her gün çeşitli etkinliklerde boy gösterdiği Amsterdam Dance Event’in sıcağı geçmeden 9 Aralık'ta Beat The Night sunumu ve Burn Energy Drink ana sponsorluğuyla Roxy’de!

"Yalnızca kariyeri genelinde uzun vadede değil, set ve derlemeleri içindeki kısacık anlarda da trance’den techno’ya, techno’dan minimal’e kusursuz geçişleriyle kendi ekolünü yaratan Joris Voorn, neslinin ötesine taşan bir değişime önayak olarak şimdiden elektronik müziğin yaşayan efsanelerinden biri haline geldi.

Joorn’un müziği, bundan on yıl önce yayımladığı ikinci albümüyle adını açıkça koyduğu gibi “derin bir yerlerden” geliyor ve yalnızca vücudu değil hisleri de harekete geçiriyor.

Müzisyen bir ailede doğup büyümesinin ardından 20’li yaşların başında dj’liğe başlayan ve kariyerini 20 yıldır hız kesmez bir başarıyla ilerleten Hollandalı’nın Dark Science ve Third Nation gibi çok sayıda alternatif solo projesinin yanı sıra Green ve Rejected gibi günümüzün öncü plak şirketlerinin bazılarında da imzası bulunuyor. 

Parçaları ve remix’leri kadar dj setleri ve canlı performanslarıyla da dünyayı senelerdir kendine tekrar tekrar hayran bırakan Joris Voorn’un her daim güncel tutmayı başardığı setlerinden bir yenisi için 9 Aralık’ta Roxy’de buluşalım.

Gecede Joris Voorn’a bu sene kendi label ve müzikal gelişim platfomu Birds That Fly’ı hayata geçiren İngiliz müzisyen Kidnap Kid ve Procombo eşlik edecek."

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin” eklenmesi gerekmektedir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinliğin kapı satış fiyatları, on satış fiyatlarından daha yüksek olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT