Burn Presents: Basement Freaks - Ed Royal

Tarihler: 07 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 07 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: İndigo

Ücret: 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İndigo

Adres: Tomtom Mah. Istiklal Cd. Akarsu Sk. No:1-2-4-5 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2011 ~ May 7, 2011

Nu-funk ve breakbeat’ten ve drum bass’e, disco’dan boogie ve hip-hop’a kadar bir çok tarzı mükemmel bir uyumla harmanlayan, herkesin bildiği melodileri kimsenin duymadığı formlarda dinleyenlere sunan, yeni parti müziğinin parlayan yıldızları Basement Freaks ve Ed Royal 7 Mayıs Cumartesi gecesi, Lounge FM 96.0 farkıyla Indigo`da…

Breakbeat, nu-funk, disco, boogie electro, hip-hop ve drum`n bass arasında sınırları zorlayan bir yolculuğa hazır olun!

Bünyesinde Kraak&Smaak ve Smoove&Turrel gibi tarzının en önemli temsilcilerinin de bulunduğu Jalapeno Records`dan yayınladığı yeni albümüyle funk müziğin yeniden dirilişi için gereken son parçayı yerine oturtan ve dünya çapında çok büyük bir başarı yakalayan Basement Freaks, özellikle Something Freaky ve Disco Life parçaları ile tüm tarzlardaki DJ`lerin setlerinde yer buldu. Retro sesleri hiç duymadığınız kadar ışıltılı bir şekilde kulağa ulaştıran Basement Freaks, 70`li yıllara açık bir şekilde gönderme yaparken bir yandan da son derece modern bir sound yakalıyor. DJ setleri ise dans pistindekilere dünyanın en eğlenceli rollercoster`ından yapılmış bir zaman makinesiyle geçmiş ve gelecek arasında gezinti yapıyormuş gibi hissettiriyor.

15 yılı aşmış deneyimi ve sahibi olduğu Innvision Records ile Funk, Nu-Funk, Break-Beat ve Drum n Bass ‘ın en önemli figürlerinden biri olan Ed Royal, yayınladığı sayısız plak ve sergilediği performanslar ile büyük ve kendine has bir hayran kitlesi kazandı. Ed Royal`in performansı dinleyeni hemen yakalayan bol groove, harika melodiler, eğlenceli vokaller ve dolu dolu beat`ler içeren parçaları ile çok geniş yelpazedeki müzik severleri dans ettirmeyi başarıyor.

7 Mayıs gecesi, farklı bir dans deneyimi yaşayacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT