Burn presents Jochen Miller & BeeGee

Tarihler: 10 Mart 2012 Cumartesi ~ 10 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 24:00

Yer: Club 360

Ücret: 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Club 360

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No: 311 Kat: 8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42-43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2012 ~ Mar 10, 2012

Burn presents “Electronica Days”
Jochen Miller
BeeGee (FG 93.7)
Nurettin Çolak (FG 93.7)

FG 93.7 ve Burn tarafından müzikseverlere sunulan yeni konsept ‘Electronica Days’ serisi Hollanda ve Türkiye’nin ünlü DJ’lerinin aynı kabindeki buluşmasıyla 360 Istanbul'da devam ediyor!

Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı kutlamalarında Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu’nun destekleri ile dünyaca ünlü Hollandalı DJ Jochen Miller, Türkiye’de elektronik müziğin en önemli ismlerinden BeeGee ile beraber 10 Mart Cumartesi gecesi 360İstanbul’da buluşuyor.

Hollanda’nın son dönemde yetiştirmiş olduğu en önemli DJ ve prodüktörlerden biri olan Jochen Miller, trend belirleyen tarzı, doğal karizması ve sıradışı DJ setleri ile kısa zamanda adından bahsettirmeyi başardı. Sadece 16 yaşındayken Hollanda’da aranan resident DJ’ler arasında anılmaya başlayan Miller, Rusya, İtalya, Almanya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti başta olmak üzere yaptığı uluslararası setlerde kendine özgü müzikal sentezi oluşturdu. Birçok completion’a imza atan ünlü DJ, geçen sene ise Stay Connected 003 adlı albümünü çıkarttı. Hollanda’nın ünlü radyolarında sergilediği DJ setleriyle de övgü alan Jochen Miller, prodüktör kimliği ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Ülkemizde elektronik müziğin gelişmesinde organizatör, DJ ve radyolar sahibi olarak önemli katkısı bulunan BeeGee, yaptığı prodüksiyonlarla yurt dışında da adından söz ettiriyor. BeeGee, FG 93.7' frekansında çaldığı setler ve kulüp performanslarıyla dans müziğine yön vermeye devam ediyor.

Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu katkılarıyla Burn ana sponsorluğunda düzenlenecek ve iki dev ismin biraraya geleceği bu muhteşem gecenin açılışını FG 93.7 DJ’lerinden Nurettin Çolak yapacak.

http://360istanbul.com/
http://www.futuregeneration.net/

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Bilet fiyatına bir içecek dahildir. - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT