Burn presents: Marco Bailey

Tarihler: 29 Ekim 2016 Cumartesi ~ 29 Ekim 2016 Cumartesi 29 Ekim 2016 22:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem: 55.00 TL Normal Dönem: 66.00 TLKapı: 80.00 TLVip: 132.00 TL*Avantajlı dönem biletleri, tükenmiştir. Vip - 132.00 TL - 66.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2016 ~ Eki 29, 2016
Cumartesi gecelerinin yeni alışkanlığı Warehouse’ta 29 Ekim Cumartesi gecesi deck’lerin başında Marco Bailey var.

Bu özel gecede Marco Bailey’e Türkiye’nin en kıdemli DJ’lerinden U.F.U.K. ile Ömür & Altan eşlik edecek.

Marco Bailey
Techno camiasında bir ikon olarak anılan Marco Bailey için her şey 80’lerin sonunda bir ritimle başladı.

Büyüdüğü ülke olan Belçika’da gittiği lokal bir kulüpte, elektronik müzik adına çok az şey biliyor ve hiçbir müzikal bir kahramanı olmamasına rağmen dans pisti yerine deck’lerin başında olmak istediğini farkına varmıştı.

2000 yılına gelindiğinde Carl Cox’un “Play It Back”iyle hak ettiği ilgiyi yakalamayı başarmıştı. Akabinde kendi markası olan MB Elektronics’i hayata geçiren Bailey, 2002 yılında bu label’dan çıkan “Caprioska”yı çalışmalarının meyvesi olarak beğeniye sundu. Ardından gelen “Rube Boy” ve onu takip eden “Dragon Man” LP’si ise bu başarının tesadüf olmadığını kanıtladı. 

2014 yılında sektördeki 25. Yılını kutlayan Bailey için çeyrek asırlık bu dönem yeteneği uluslararası arenalarda defalarca kanıtlanmış bir DJ ve prodüktör olarak sadece başlangıç.

U.F.U.K
U.F.U.K’in elektronik müzik macerası 1983 yılında, 14 yaşındayken, kendini bir kayıt stüdyosunda bulmasıyla başlıyor.

Elektronik müziğin Türkiye’deki birkaç öncüsünden biri olan DJ U.F.U.K, 2019, Taksim Night Park, 29, Baca Bar, Millenium, High End, Magma, Scene, Switch, 7th House gibi mekanlarda performansları ile efsaneye dönüştü.

1997 yılında Atatürk’ün Nutuk kaydını kullanarak yaptığı single, belki de Türkiye’nin ilk elektronik müzik ürünlerinden biri olmuştur. Amsterdam’ın efsane kulübü Roxy’de çalmıştır. İngiltere‘nin efsane elektronik müzik festivali Creamfields’da çalan ilk Türk DJ oldu.

Ömür Sarı
Lise yıllarında müziğe ilgi duymaya başlayan ve bu hobisini üniversite yıllarında yerel bir kulüpte amatör olarak çalışarak ilerleten Ömür Sarı,  2001 yılında FG 93.7’de çalışmaya başladı.

Uzun bir süre İstanbul’un en popüler kulüplerinden Anjelique,Wan-na ve Reina’da resident DJ’lik yapan Ömür Sarı’yı, Electronica Festival İstanbul, Global Gathering, Chill Out Festival İstanbul ve Çeşme’den aşina olduğumuz sound’u deep-house, house, tech house ve techno arasındaki geniş yelpazede büyük bir başarı ile seyrediyor. 

Altan Balgır
Profesyonel DJ’lik anlamındaki ilk adımını bu işin okulu olarak sayılabilecek FG 93.7 de attıktan sonra 2004 senesinde kendi radyo show unu hazırlamaya başadı. İçinde her zaman Techno müzik tutkusu olmasına rağmen müziğin tek düzelik ile sınırlı kalamayacağına inanan ve bundan dolayı setlerinde Pre Disco'dan Nu Disco'ya House'tan Deep Tech ve Tech House'a kadar bir çok türe yer vermeyi ve geniş bir yelpazede sunduğu müziğini kompozisyon halinde dinlenilecek bir şekle getirebilmeyi başarmaktadır. Geniş bir müzik bilgisine ve alt yapısına sahip olmasından dolayı Chill Out Festival,Electronica Festival ve Global Gathering gibi farklı konseptlerdeki Türkiye'nin önemli festival ve organizasyonlarında yurt içinden ve yurt dışından olmak üzere pek çok sanatçı ile aynı sahneyi alma şansını yakalamıştır.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

-Belirtilen saat etkinlik başlama saatidir.-Kapı açılış: 22:00-18 yaş sınırı vardır.-Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT