Burn presents...Tensnake Live

Tarihler: 21 Nisan 2012 Cumartesi ~ 21 Nisan 2012 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İndigo

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No: 1-2-4-5, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2012 ~ Nis 21, 2012

Burn ve FG 93.7 tarafından müzikseverlere sunulan Electronica Days; Crazy P, Aeroplane ve Erol Alkan’dan sonra, Hamburg’un disco – house elçisi Tensnake'i dünya festivallerinde headliner’lar arasında yer alan muhteşem “live” şovuyla ağırlıyor.

2010 yılında yayınladığı ve techno’dan hip-hop’a her tarz DJ’in setlerinde yer bulan efsanevi Coma Cat parçasıyla elektronik müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Marco Niemerski, benzersiz sound’u ile Tensnake ismini çok kısa sürede elektronik müzik dünyasının en saygın noktasına ulaştırdı. İlk çıkışını yılın dans müziği parçası sıfatını taşıyan bir çalışmayla yapmasıyla tüm gözlerin üzerine çevrilmesine aldırmadan, üzerindeki baskı nedeniyle yeni bir Coma Cat yapma girişiminde bulunma tuzağına düşmeyen Tensnake, hep daha özgün seslerin ve sıradışı kombinasyonların peşinde koştu. Tensnake’i günümüzde modern elektronik müziğin geldiği noktanın en önemli temsilcisi haline getiren de işte bu yenilik arayışı oldu.

House-disco-funk öğelerini barındıran ve herbiri ayrı bir başyapıt niteliğindeki prodüksiyonları ile ismini duyurarak dünyanın 4 bir yanını turlamakla meşgulken Aloe Blacc, The Faint, Goldfrapp, Azari & III, Tiger & Woods ve daha pek çok isme isimlere yaptığı benzersiz remix’lerin yanında, Defected In The House için yaptığı mixtape ile piyasanın en üretken isimlerinden bir tanesi olduğunu da kanıtladı.

Azari&III - Reckless With Love, Friendly Fires - Hurting, Mano Le Tough - Eurodancer, Johnny Dynell - Jam Hot gibi parçalara yaptığı orijinallerinin çok önüne geçerek modern zaman klasiği haline gelen remix’ler ve Coma Cat, Around House, Need Your Lovin, My House gibi hitleriyle son yılların adından en çok söz ettiren ismi oldu.

En önemli elektonik müzik festivallerinde ismini görmeye alışık olduğumuz Tensnake’in kurduğu plak şirketi Mirau ise şu anda Kasper Bjorke, Mano Le Tough ve Iron Curtis gibi bu tarzın en önemli isimlerine ev sahipliği yapmakta.

Almanya’nın elektronik müzik üzerindeki ilhamının ve yeni dönem disco-house-funk sound’unun en eşsiz örneklerinin tek bir vücutta buluştuğu Tensnake, benzersiz “live” projesiyle Burn ana sponsorluğu, Tuborg Gold’un değerli desteği, Ajans Press, Point Hotel’in katkıları ve FG 93.7 farkıyla 21 Nisan gecesi Indigo’da.

http://www.residentadvisor.net/dj/tensnake

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Misafirlerimize rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmemiz için mekan girişinde erkek / kadın oranına dikkat edilecektir ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcılarımızın bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmalarını önemle rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT