Büyük Ev Ablukada - Fırtınayt

Tarihler: 16 Aralık 2016 Cuma ~ 16 Aralık 2016 Cuma 16 Aralık 2016 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Avantajlı Dönem 44.50 TL - TÜKENDİNormal Dönem 56.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2016 ~ Ara 16, 2016
Her performansında dinleyicileri şaşırtan Büyük Ev Ablukada, uzun bir aranın ardından 16 Aralık’ta Fırtınayt ile Babylon’a dönüyor.

"Büyük Ev Ablukada, daha önce Babylon’da gerçekleştirdiği “Akustik" ve "Full Faça” performanslarının ardından son formatı “Fırtınayt” ile Babylon’a konuk oluyor. Grubun elektronik dünyaya adım attığı bu formatın, yılın başında "Olmadı Kaçarız" etiketiyle yayımlanan ilk teklisi “Hayaletler” büyük beğeni topladı. Babylon Soundgarden’daki performansının ardından yaz başında yayınlanan albümü “Fırtınayt” için özel bir sahne prodüksiyonu hazırlayan Büyük Ev Ablukada 16 Aralık’ta Babylon’da."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.- İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.- İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT