Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali

Tarihler: 02 Temmuz 2010 Cuma ~ 10 Temmuz 2010 Cumartesi - Saat: 06:00

Yer: Büyükçekmece

Adres: Büyükçekmece Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2010 ~ Tem 10, 2010

İSTANBUL’A YAKIŞIR FESTİVAL BÜYÜKÇEKMECE’DE BAŞLIYOR

İstanbul’un önemli festivalleri arasında yer alan ve her sene geleneksel olarak düzenlenen Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde bu sene de dev isimler sahne alacak. 02 – 10 Temmuz 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 11. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde 2 Temmuz Cuma akşamı SİBEL CAN - SİNAN ÖZEN’in muhteşem konseri ile festival start alacak.

Sibel Can ve Sinan Özen’nin dev konserinin ardından 11. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde 5 Temmuz Pazartesi akşamı FATİH ERKOÇ - KEREM GÖRSEV, 6 Temmuz Salı akşamı SILA - YENİ TÜRKÜ, 07 Temmuz Çarşamba akşamı pop müziğinin sevilen ismi DEMET AKALIN, 08 Temmuz Perşembe akşamı VOLKAN KONAK ve son olarak 09 Temmuz Cuma akşamı ÖZCAN DENİZ’in muhteşem konseri ile festival şenlik havasında geçecek.

Konserler, Büyükçekmece Cumhuriyet Meydanı ve Kemal Sunal Anfitiyatrosu-Kültürpark`ta yapılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT