Buzukinin Efsanesi

Tarihler: 08 Şubat 2017 Çarşamba ~ 08 Şubat 2017 Çarşamba 11 Şubat 2017 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 160.00 TL 2. Kategori - 140.00 TL 3. Kategori - 120.00 TL 4. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2017 ~ Şub 8, 2017
“Buzukinin Efsanesi” TİM Show Center’da Hayat Bulacak! Türkiye Buzuki sesiyle yeniden tanışıyor.

“Thanasis Polykandriotis Buzuki Orkestrası” ve “Café Aman İstanbul” Solistleri 11 Şubat Cumartesi akşamı İstanbul doğumlu besteci ve buzuki ustası Yorgos Mitsakis’e ithaf ettikleri konser ile Kültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center’da sahne alacak.

Ünlü Yunan bestecisi Thanasis Polykandriotis’in yönetimindeki Buzuki Orkestrası’yla birlikte, Café Aman İstanbul’un solistleri Stelyo Berber ve Pelin Suer'in sahne alacağı, udi Fatih Ahıskalı’nın konuk sanatçı olarak katılacağı konserde, Yunanistan'ın billur sesi İrini Tumbaki farklı yorumuyla geceye renk katacak. Buzukinin dünyaca ünlü üstadı Thanasis Polykandriotis’e “EPOMENI” (Gelecek Nesil) orkestrasından 10 seçkin buzuki sanatçısı,  müzisyen ve dansçılardan oluşan bir ekibin de eşlik edeceği konser, dinleyicileri Buzukiyle dünden bugüne müzikal bir yolculuğa çıkaracak. 

Türk-Yunan Ezgileri ile Unutulmaz Bir Gece Yaşanacak!
2009 yılında kurulan Türk-Yunan müzik grubu Café Aman İstanbul’un solistleri Stelyo Berber ve Pelin Suer’in de sahne alacağı konserde dinleyiciler Yunanistan'ın ünlü hitlerini Türkçe sözlerle dinleme fırsatı bulacak. İlk albümleri Fasl-ı Rembetiko'yu 2012 yılının başında çıkaran grup, Buzukinin varoluş hikayesini şarkılarla TİM Sahnesi’nde yaşatacak. Konsere kasap havası, zeybekiko, sirtaki, hasaposerviko ve çiftetelli gibi Yunanistan ve Türkiye'nin popüler danslarını sergileyecek olan muhteşem bir dans ekibi de eşlik edecek. 

Yunan Film Müzikleri ile Tarihte Bir Yolculuğa Çıkacaksınız!
Tüm hayatını buzukiye adamış olan Thanasis Polykandriotis, İstanbul’da vereceği konser için 1930’lardan günümüze uzanan ünlü Yunan şarkılarından oluşan özel bir repertuar hazırladı. 

Konserin ilk bölümünde 1950 ve 1960’ların unutulmaz enstrümantal müziklerine yer veren buzuki virtüözü, Rembetiko'dan Laiko’ya (popüler) uzanan Yunan müziğinin gelişimini gözler önüne serecek. İkinci bölümde ise Giorgos Zambetas, Apostolos Kaldaras ve Thanasis Polykandriotis'in kompozisyonlarıyla dinleyiciler Yunan besteciliğinin modern ve çağdaş yıllarına tanıklık edecek. 

Yunan film kültürünün altın çağına ait müzik ve şarkılarla da bezenecek konserde, “Kulağındaki Karanfil” filminin yanı sıra, 1955 yılına ait “Laterna, Yoksulluk ve Onur”, 1967 yılına ait “Kalk ve Sirtaki Oyna” filmlerinin müzikleri de dinleyiciye sunulacak. 

Konser, sosyolog ve Osmanlı tarihi uzmanı, müzisyen ve Bizans müzikoloğu Dr. Dimitris Stathokopoulos'un küratörlüğünde hazırlanan tarihi görsel malzemeyle zenginleştirilerek sunulacak.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.- Etkinlik başladıktan sonra seyirci alımı ilk alkıştan sonra yapılacaktır.- Garanti Bonus Kart sahiplerine % 15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT