Cafe Aman İstanbul

Tarihler: 25 Ağustos 2012 Cumartesi ~ 25 Ağustos 2012 Cumartesi Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: 1. Kategori - 87.50 TL (Sahne Önü Sandalye) 2. Kategori - 82.50 TL (Tribün) 3. Kategori - 66.00 TL (Tribün) 4. Kategori - 56.00 TL (Tribün)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Turkcell Kuruçeşme Arena Gişe

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 39 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2012 ~ Ağu 25, 2012

Rembetiko Konseri

Café Aman İstanbul
Şimdi ‘Fasl-ı Rembetiko’ Zamanı!

25 Ağustos'ta Turkcell Kuruçeşme Arena’da…
İstanbul kaybettiği müziğine kavuşuyor…

Boğaz’da Rembetiko rüzgârı…
Türk ve Rum Müziğinin unutulmaz dönem şarkıları, 19.yy Café Aman müzik kültürü tekrar sahnede yaşıyor… Cafè Aman İstanbul'un 20 kişilik büyük bir kadroyla Turkcell Kuruçeşme Arena ’de sahne alacağı geceyi, Türk ve Rum müzisyenlerden oluşan 12 kişilik orkestrayla Horokos adlı dans grubu da 8 dansçısıyla renklendirecek.

Osmanlı döneminde İstanbul, İzmir ve Atina Café Aman’larında icra edilen Rembetiko, doğduğu topraklarda sevenleriyle yeniden Turkcell Kuruçeşme Arena’da buluşacak. 19. yüzyıl müzik kültürünün sahnede şölene dönüşeceği gecede, hasapikodan zeybeğe farklı danslar dönemin Café Aman’ların da yaşandığı gibi doğaçlama sergilenecek.

Café Aman İstanbul Hakkında

Café Aman İstanbul 2009 yılında Stelyo Berber ile Pelin Suer tarafından kuruldu. Tümü, İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuar’lı Türk ve Rum müzisyenlerden oluşan gruba zaman zaman Yunanistan’dan virtüöz müzisyenlerde katılıyor. Grup Rembetiko müziğinin yanı sıra, Bizans Müziği, Osmanlı Fasıl Müziği, Türk Sanat Müziği alanlarında da çalışmalar yapıyor. Otantik Rembetiko’yu farklı ekollerle birleştirerek yeni bir yorumla müzikseverlere sunan Café Aman İstanbul, Ocak 2012'de Kalan Müzik’ten “FASL-I REMBETIKO” adlı ilk albümünü müzikseverlere sundu. Yaptıkları müzik kadar, dönemin ruhunu yansıtan kostümleri ve sahne performanslarıyla da dikkat çeken Café Aman İstanbul, izleyenleri, zaman tünelinde keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

Grup Üyeleri

Stelyo Berber- Vokal
Pelin Suer- Vokal
Atalay Durmaz – Keman
Erdem Şentürk- Ud
Serkan Mesut Halili – Kanun, santur
Ersin Killik- Vurmalılar
Yaman Hadi- Vurmalılar
Neyzen Özarı- Kontrabas
Dimitris Lappas – Buzuki, cura, bağlamadaki, gitar
Dimitris Busunis- Buzuki, gitar
Hakan Kuralay – Gitar
Mete Aslan - Lafta

Turkcell Kuruçeşme Arena, 25 Ağustos Cumartesi saat: 21.00’de, Rembetiko ezgileriyle coşacak. Türk ve Rum müzisyenlerden oluşan Café Aman İstanbul dönem müziği, dansları ve görsel zenginliğiyle izleyenleri 19. yüzyıl Osmanlı'sına götürecek. Türk ve Yunan müziğinin unutulmaz dönem şarkıları ve Rembetiko’nun yüz yıllık hikayesi Café Aman İstanbul ile birlikte sahnede hayat bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT