Çağrı Sertel Trio

Tarihler: 17 Ocak 2011 Pazartesi ~ 17 Ocak 2011 Pazartesi - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:A-B Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2011 ~ Oca 17, 2011

Günümüzün en dikkat çekici genç nesil caz piyanistlerinden Çağrı Sertel, “Newborn” isimli ilk albümünü Çağrı Sertel Trio olarak Ekim ayında Pozitif Müzik etiketiyle cazseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. İlk albümünde Sertel’e kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda da Ediz Hafızoğlu eşlik ediyor.

Çağrı Sertel Trio’nun albümü detaylara önem veren akışkan bir dil yakalıyor ve dinleyenlere keyifli anlar vadediyor. Müzikteki tatlı dokunuşlar, elektroniklerin akıllı kullanımı ve tüm grup elemanlarının samimiyetiyle hazırlanmış “Newborn” albümünde İmer Demirer, Sarp Maden, Levent Altındağ ve Çağ Erçağ gibi önemli müzisyenler de bazı parçalarda enstrümanlarıyla Çağrı Sertel Trio’ya destek veriyorlar.

Müzik yaşamına küçük yaşlarda piyano dersleri alarak başlayan ve eğitimine lisede de devam eden Çağrı Sertel, İstanbul Bilgi Universitesi Piyano-Kompozisyon bölümüne girdiği yıldan itibaren cazın yanısıra farklı tarzda müziklerle de tanıştı. Aydın Esen, Ricky Ford, Tuna Ötenel, Donovan Mixon, Can Kozlu, Cengiz Baysal ve Selen Gülün gibi isimlerle çalışan Sertel, aynı zamanda Buzuki Orhan Osman, Keisa Brown, Tony Jones, William Cardosa, Cem Adrian, Yaşar, Zuhal Olcay, Demir Demirkan, Sabri Tuluğ Tırpan, Sertab Erener, Bora Uzer gibi birçok isimle de çalıştı ve birçok farklı projede yer aldı.

Çağrı Sertel, Kağan Yıldız ve Ediz Hafızoğlu’ndan oluşan Çağrı Sertel Trio ‘nun ilk albümü Newborn Pozitif Müzik Yapım etiketiyle tüm müzik marketlerde.

Çağrı Sertel: Piano, Synthesizers
Kağan Yıldız: Bas
Ediz Hafızoğlu: Davul
Konuk Müzisyenler:
Sarp Maden: Gitar
Serdar Barçın: Saksofon

www.hayalkahvesibeyoglu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT