Çağrı Sertel Trio

Tarihler: 03 Ekim 2011 Pazartesi ~ 03 Ekim 2011 Pazartesi - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 12.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2011 ~ Eki 3, 2011

Günümüzün en dikkat çekici genç nesil caz piyanistlerinden Çağrı Sertel, “Newborn” isimli ilk albümünü Çağrı Sertel Trio olarak geçtiğimiz Ekim ayında Pozitif Müzik etiketiyle cazseverlerle buluşturdu. İlk albümünde Sertel’e kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ediz Hafızoğlu eşlik ediyor.

Çağrı Sertel Trio’nun albümü detaylara önem veren akışkan bir dil yakalıyor ve dinleyenlere keyifli anlar vadediyor. Müzikteki tatlı dokunuşlar, elektroniklerin akıllı kullanımı ve tüm grup elemanlarının samimiyetiyle hazırlanmış “Newborn” albümünde İmer Demirer, Sarp Maden, Levent Altındağ ve Çağ Erçağ gibi önemli müzisyenler de bazı parçalarda enstrümanlarıyla Çağrı Sertel Trio’ya destek veriyorlar.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Piyano-Kompozisyon bölümünü tam burs alarak kazanan Çağrı Sertel, burada Ricky Ford, Tuna Ötenel, Donovan Mixon, Can Kozlu, Cengiz Baysal, Onur Türkmen, Selen Gülün ile ve okul dışında da dünyaca ünlü müzisyen Aydın Esen ile çalıştı. Bir çok festival ve projede yer aldı. En son bu Temmuz'da gerçekleşen 18. İstanbul Jazz Festivalinde Wolfgang Muthspiel’le aynı sahneyi paylaştı. Sertel, Nil Karaibrahimgil, Bora Uzer, FOURinthePOCKET, Makers' Mark, Çağrı Sertel Trio ile ve ayrıca gelişme aşamasındaki yeni projeler ile çalışmalarına devam ediyor.

Çağrı Sertel : Piyano, synthesizers
Alper Yılmaz : Bas
Ediz Hafızoğlu : Davul

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT