Çağrı Yılmaz Band

Tarihler: 19 Mart 2016 Cumartesi ~ 19 Mart 2016 Cumartesi 19 Mart 2016 22:00

Yer: Elite World İstanbul Hotel Jazz Company

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Elite World Hotel, Kocatepe Mah., Şehit Muhtar Bey Cad Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 313 83 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2016 ~ Mar 19, 2016
Jazz Company, 19 Mart'ta caz müziğin sevilen ismi Çağrı Yılmaz'ı konuk ediyor.

Çağrı Yılmaz, Ankara doğumlu... Müzik ile ilgisi bağlama sanatçısı olan babası sayesinde erken yaşlarda başladı. Orta okul yıllarında klasik gitar eğitimi aldı ve lise yıllarında şarkı söylemeye başladı. Rock, funk ve R&B tarzlarının da dahil olduğu pek çok müzik tarzı ile ilgilendi. 2007 yılında girdiği Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 2012 yılında onur öğrencisi olarak bitirdi. Üniversite yıllarında caz müziğe ilgisi oluştu ve ilk yıllarında Yıldız İbrahimova ile çalıştı. Ümit Eroğlu yönetimindeki METU Big Band’de gitar çaldı. Aynı dönemde Türkiye  Polifonik Korolar Derneği’nin çeşitli korolarında tenor olarak görev aldı. 2009 yılından 2012 yılına kadar Encore Caz Vokal Grubu ile çeşitli mekanlarda sahne aldı. Polonya’da düzenlenen Pulawy Jazz Workshop’ta Sibel Köse, Bogdan Holownia gibi isimlerle çalıştı. 2014 yılında Nardis Jazz Club Genç Vokal Yarışmasına katılarak performans ödüllerinden birini almaya hak kazandı. Üniversite  yıllarının sonlarında çalışmaya başladığı ödüllü caz vokalisti Meltem Ege ile 3 yıl boyunca çalışma fırsatı buldu. Halen, İstanbul ve Ankara’da aktif olarak çeşitli mekanlarda sahne almaya devam etmektedir. 

Vokal: Çağrı Yılmaz
Piyano: Kaan Bıyıkoğlu
Kontrbas: Enver Muhamedi
Davul: Mertcan Bilgin


- 18 yaş sınırı vardır.- Biletinize dahil menüz ile ilgili bilgi ve rezervasyonlarınız için lütfen 0 (212) 313 83 83 nolu telefonu aramanız önemle rica olunur. - Etkinliklerde 10 kişilik grup katılımlarında doğum günü pastası hediyedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT