Can Kazaz & Can Güngör

Tarihler: 04 Mart 2016 Cuma ~ 04 Mart 2016 Cuma 04 Mart 2016 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2016 ~ Mar 4, 2016
Can Kazaz ve Can Güngör 4 Mart'ta Bronx Pi Sahne'de...

Can Kazaz:
"Bağımsız müzik sahnesinin son dönemde dikkat çeken isimlerinden Can Kazaz, MC Recep isimli siyasi parodi müzikleriyle tanınırlığını artırdı. Akustik ekoloji ve yeni müzik kompozisyonu gibi alanlarda akademik çalışmalar da yürüten Kazaz, 2012'de "Bir Albüm", 2014'te "Yollar ve Su" ve "Kesme Bardak EP” ardından 2015 yılında “Eski Usûl EP” isimli albümlerini çıkardı. Albümlerinde çoğu enstrümanı kendi çalan ve tüm prodüksiyonunu üstlenen Can Kazaz ve her anı dolu dolu geçen samimi sahne performansıyla; pastoral ögelerle süslediği alternatif pop/folk balladlarından, umutlu enerjik nakaratlara uzanan şarkı yelpazesini Türkiye'nin prestijli konser alanlarında seslendirmeye devam ediyor."


Can Güngör:
Son yıllarda Türkçe müzik sahnesinde yayınlanan hatrı sayılır albümlerin düzenlemelerini ve prodüktörlüğünü üstlenen; birçok grup ve sanatçıya davuluyla eşlik eden Can Güngör, 'Olmadı Kaçarız' plakçılıktan yayınlanan ilk solo albümü 'Silik Düşler'in ardından kendi şarkılarını, kendi sesinden, kendi orkestrasıyla duyuruyor. Zaman zaman sakin, zaman zaman coşkun, zaman zaman tekinsiz sesler sahneden yükseliyor. Memleketin önemli müzik eleştirmenlerinden Murat Beşer'in deyimiyle; kent ozanlığı sahnesinde ikinci raunt başlıyor.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00’dır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT