Can Oflaz

Tarihler: 12 Ekim 2016 Çarşamba ~ 12 Ekim 2016 Çarşamba 12 Ekim 2016 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2016 ~ Eki 12, 2016
Sosyal medyada adını "Somebody That I Used To Know" ve "Thrift Shop" coverları ile duyuran Can Oflaz, 12 Ekim'de Beyoğlu Hayal Kahvesi sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

İstanbul’da doğan Can Oflaz, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olup, 2011-2013 yılları arasında da Bilgi Üniversitesi’nde müzik eğitimi almıştır. 2013-2014 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi'nde Caz Vokal bölümünde Sibel Köse, Baki Duyarlar gibi çok değerli hocalardan eğitim görmüş ve üniversite eğitiminin yanı sıra, Randy Esen ile caz vokal teknikleri, Emre Tankal ile Armoni / Caz Gitar, Melek Yalçın ile Şan Teknikleri ve Güç Başar Gülle ile de Armoni/Teori üzerine çalışmalar yapmaktadır.

2012 yılı sonunda yayımladığı ‘Somebody That I Used To Know’ coverı, 2013 yılında Karnaval Radyo’nun ‘B!P Akustik’ programında yayınlanan ‘Thrift Shop’ coverı ve 2015 yılında gerçekleştirdiği ‘Sing’ coverı ile sosyal medya üzerinde ilgi görüp çeşitli üniversite ve mekanlardan konser için aldığı tekliflerle sahne çalışmalarını sürdüren Can Oflaz, kendi solo projesi için yaptığı çalışmalar dışında, ‘Ladies and Gentlemen Istanbul‘ korosu ile de 2011- 2013 yılları arasında aktif olarak sahne almıştır. 2011 yazında Sezen Aksu ile Harbiye Açıkhava Konserleri'nde korist sanatçı olarak 6 konserde eşlik etmiştir. 2016 yılının başında kısa sürede hit olan Merve Deniz'in "Dönsün Dünya" teklisinin düzenlemesini üstlenmiştir. Aynı zamanda oyunculuk yapan Can Oflaz, bugüne kadar Vodafone, Avea, Azercell ve Nutymax reklamlarında rol almıştır. Genç sanatçı Sony Music etiketi ile kış aylarında çıkacak albümünün hazırlıklarını hız kesmeden sürdürmektedir.

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT