Can Okan

Tarihler: 13 Şubat 2014 Perşembe ~ 13 Şubat 2014 Perşembe 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: 12.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2014 ~ Şub 13, 2014

Orkestra şefi ve piyanist Can Okan, 13 Şubat'ta Akbank Sanat'ta...

Can Okan: Piyano

Piyano öğrenimine 1994 yılında Meliha Doğuduyal ile başlayan Can Okan, 1997’de MSGSÜ Devlet Konservatuvarı’na girdi ve Prof. Metin Ülkü’nün öğrencisi oldu. 

Eğitim süresince, Çağdaş Türk bestecilerinden Ozkan Manav, Mehmet Nemutlu ve diğer başka genç bestecilerin piyano için yazdığı eserlerin ilk seslendirilişlerini gerçekleştiren Can Okan, ilk orkestralı konserini, Prof. Gürer Aykal yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası eşliğinde 2005 yılında verdi. Bu yıldan itibaren MSGSÜ Devlet Konservatuarı’nda görmekte olduğu piyano eğitimiyle beraber, Prof. Gürer Aykal’dan orkestra şefliği eğitimi almaya başlamıştır.

Can Okan, 12 ve 13 Aralık 2007 tarihlerinde Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nı yöneterek, orkestra şefi olarak ilk konserini verdi. İdil Biret, Dmitri Alexeev, Emanuel Ax, Arnulf von Arnim, Nikolai Demidenko, Aydın Esen, Claudius Tanski gibi ünlü piyanistlerin düzenlediği ustalık sınıflarında aktif katılımcı olarak yer aldı.

Prof. Metin Ülkü ile piyano ana sanat dalındaki yüksek lisans çalışmalarını ve Prof. Gürer Aykal ile orkestra şefliği bölümündeki lisans öğrenimini 2008 yılında tamamlayan Can Okan, 2009-2011 yılları arasında Stockholm Royal College of Music'de Orkestra Şefliği Anasanat Dalı'nda gördüğü yüksek lisans öğrenimi süresince Daniel Harding, Jan Risberg, B. Tommy Andersson gibi orkestra şefleri ile çalıştı, İsveç’te bir çok orkestra ile konser verdi. Can Okan, MSGSÜ Devlet Konservatuarı’nda Prof. Metin Ülkü ile piyano ana sanat dalındaki doktora eğitimine devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT