Candan Erçetin

Tarihler: 24 Şubat 2011 Perşembe ~ 24 Şubat 2011 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1.Kategori: 97,00 TL - 2.Kategori: 87,00 TL - 3.Kategori: 71,50 TL - İndirimli: 56,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri 34330 Levent İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2011 ~ Şub 24, 2011

Dünya Şarkıları

İş Sanat Şubat ayında Türk pop müziğinin en başarılı isimlerinden Candan Erçetin’in dünya şarkılarından oluşan özel projesine ev sahipliği yapıyor. Fransız şansonlarından balkan ezgilerine, Türkçe pop müzikten, türküler ve film müziklerine uzanan geniş bir repertuara sahip olan sanatçı İş Sanat’a dünya müziklerinin en sevilen şarkılarından oluşan çok renkli bir konserle konuk oluyor. 1995’te Hazırım adlı ilk solo albümünü çıkaran Erçetin günümüze kadar birbirinden başarılı 14 albüm çalışmasına imza attı. Kırklareli`nde göçmen bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen ve 11 yaşında Galatasaray Lisesi`ni kazanarak ailesinden ayrılıp İstanbul’a gelen şarkıcı 1986`da Norveç, Oslo`da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması`nda Türkiye`yi Klips ve Onlar grubu bünyesinde Halley şarkısını seslendirerek temsil etti ve grup Türkiye`nin o zamana kadarki en iyi derecesini elde etti. 1989’da Fransız Chanson`u ile tanıştı. 1991`de İstanbul Belediye Konservatuarı Şan Bölümü`nü bitirdi. Sanatçı uzun yıllar Galatasaray Lisesi`nde müzik öğretmenliği yaptı ve 2009 yılından bu yana Galatasaray Üniversitesinde hocalık görevini sürdürmekte. İş Sanat izleyicileri bu özel konserde Erçetin’in Fransızca, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Arnavutça, Yunanca ve Türkçe şarkılardan oluşan canlı sahne şovuyla coşacak.

İndirimli biletler:
Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileri ile İş Bankası İştirakleri çalışanları için yalnızca 3. kademede uygulanır.
Grup indirimi:
25 kişi ve üzerine %20 indirim uygulanır. (İndirimli biletler dışında)
Bilet iade:
Elde olmayan nedenlerden ötürü etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT