Candan Tezel

Tarihler: 20 Kasım 2014 Perşembe ~ 20 Kasım 2014 Perşembe

Yer: Hard Rock Cafe

Adres: Asmalı Mescit Mh., Meşrutiyet Cd No:3 Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 244 67 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2014 ~ Kas 20, 2014

Hard Rock Cafe Istanbul’dan “The Endless River” Kutlaması

Her hafta Perşembe akşamları ücretsiz canlı müzik konserleriyle farklı şarkıcı ve grupları ağırlamaya devam eden Hard Rock Cafe Istanbul geçtiğimiz hafta Kasım ayında yayınlan Pink Floyd’un yeni albümü “The Endless River”ı kutladı. Gecede Pink Floyd şarkılarını seslendiren grup ise Türk Rock Müziğinin önemli isimlerini bir araya getirmiş olan Absence - A Tribute To Pink Floyd oldu. Ogün Sanlısoy’un da dinleyenler arasında bulunduğu kutlamada grup, yaklaşık iki buçuk saat süren bir konserle efsanevi grubun unutulmaz hitlerini konuklar ile buluşturdu.

Hard Rock Cafe Sahnesinin Bu Haftaki Konuğu Candan Tezel!
2003 yılında vokalistliğini üstlendiği grup 110’dan tanıdığımız Candan Tezel, grup ile beraber yayınladıkları üç albümün ardından, 2013 yılında grubun dağılması ile müzik kariyerine solo olarak devam etti. 2014 yılında dinleyicisinin beğenisine sunduğu “Hikayeler” adlı albümde Tezel’in yepyeni şarkılarının yanında 110 zamanına ait iki parça da bulunuyor. “Özledim Seni”, “Bitti mi?” ve “Gölge” gibi unutulmayan parçalarını özlediyseniz ve Candan Tezel’den yepyeni albümünü dinlemek isterseniz, unutmayın; Candan Tezel 20 Kasım 2014 Perşembe 22:30’da Hard Rock Cafe Istanbul sahnesinde olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT