Carlsberg: Part of the Night - Billie Ray Martin Barış K.

Tarihler: 19 Aralık 2008 Cuma ~ 19 Aralık 2008 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: Tam: 28,00 YTL - Öğrenci: 18,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2008 ~ Ara 19, 2008
Dünya elektronik müzik sahnesinde “elektronik müziğn kadın ruhu” olarak lanse edilen Billie Ray Martin, “CARLSBERG: Part Of The Night” serisinin 2008 yılındaki son partisinin özel konuğu olarak tüm ışıltısıyla 19 Aralık gecesi Indigo sahnesinde!

Berlin müzik akımına kapılmış, Fransız elektro sounduna katılmış ve dünyanın en “hip” şehirlerinden Londra da yaşamayı seçmiş bir müzik ikonu Billie Ray Martin. Kendi kendine parçaları miksleyerek başladığı elektronik müzik kariyeri kısa süre sonra bir yaşam biçimine dönüştü. DJ Hell’in desteğini de arkasına alan Billie Ray Martin, bunun yanında imza attığı prodüksiyonları ile dünya elektronik müzik sahnesinde kendinden bahsettirmeyi de ihmal etmedi..

Billie Ray Martin; “durmayan elektronik hareket” olarak lanse ettiği DJ’lik kariyeri ve bunun yanında üretiminde hiç sıkıntı çekmediği, alışılmışlıktan uzak prodüksiyon yeteneği ile ilgi çekici bir isim. DJ Hell’in onun için söylediği “dünya üzerindeki en iyi kadın vokallerden birisi” sözü onun ne kadar özel bir müzikal yetenek olduğunun da kanıtı. Londra da başlattığı Komputerliebe adlı kosepti Frankfurt sahnesine taşıyan Billie Ray Martin, electro tech’in sınırlarını zorlarken dünya genelinde gerçekleştirdiği performanslarla kendisine hiç de azımsanmayacak bir hayran kitlesi edinmiş durumda.

Özel ışık ve görsel oyunlarıyla tam bir şölene dönüşecek olan “CARLSBERG: Part Of The Night” partisinde Billie Ray Martin, yüksek voltajlı DJ setiyle adrenalin seviyenizin normalin üzerinde seyretmesine sebep olacak…
Gecenin ev sahipliğini yapacak olan Barış K., Billie Ray Martin performansının öncesi ve sonrasında sahnedeki yerini alacak.

BİLETLER TREND SHOW ‘08 KATILIMCILARINA %10 İNDİRİMLİDİR.
www.livingindigo.com
info@livingindigo.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT