Carmine Appice

Tarihler: 06 Kasım 2011 Pazar ~ 06 Kasım 2011 Pazar - Saat: 16:00

Yer: Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: İstiklal Cad. Şahkulu Bostanı Sok. No:8 Tünel-Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 12 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2011 ~ Kas 6, 2011

Rock müziğinin en başarılı şovmenlerinden biri olarak kabul edilen Carmine Appice, 15 Ekim’de İspanya’da başladığı turnesine Türkiye’den devam edecek.

İstanbul Mehmet Zilleri ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Drum Master Class davul seminerleri için Türkiye’ye gelecek olan Rock tarihinin efsanevi davulcusu, 3 Kasım Perşembe günü İzmir’de, 6 Kasım Pazar günü de İstanbul’da olacak.

Drum&Bass Magazine ‘Workshop Series’ organizasyonu ile Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak olan Carmine Appice, iki workshop yapacak. Rock davulculuğu üzerine düzenlenecek workshoplar ücretsiz olacak.

Katılmak isteyenlerin web sitesi üzerinden form doldurmaları gerekiyor. "http://www.drumandbassmagazine.com" www.drumandbassmagazine.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT