Cateura Çöpten Enstrümanlar Orkestr

Tarihler: 26 Aralık 2016 Pazartesi ~ 26 Aralık 2016 Pazartesi 06 Ocak 2017 20:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 80.00 TL 4. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2016 ~ Ara 26, 2016
Paraguaylı Sokak Çocuklarından Muhteşem Orkestra "The Recycled Instruments Orchestra of Cateura""Cateura Çöpten Enstrümanlar Orkestrası" 6 ve 7 Ocak'ta, kültür ve sanatın merkezi TİM Show Center'da!

Çöplerden yaratılan müzik aletleri…

Keman, viyola, çello, kontrbas, gitar, flüt, saksafon, trompet, trombon ve perküsyon… Paraguay'ın başkenti Asunción'un en büyük çöp sahası Cateura’da tüm bu müzik aletleri çöplerin yeniden hayat bulmasıyla dile geliyor. Favio Chávez’in önderliğinde bölgedeki gençlerin bir araya gelmesiyle oluşan "The Recycled Instruments Orchestra of Cateura” (Cateura Çöpten Enstrümanlar Orkestrası), 2006 yılından bu yana ev atıkları ve çöplerin geri dönüştürülmesiyle yapılan müzik aletleriyle konserler veriyor. 

Kendi ülkeleri Paraguay’ın yanı sıra Kolombiya, Brezilya, Şili, Arjantin, Ekvador, Peru, Panama, ABD, Kanada, Norveç, Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İspanya, İsviçre, Filistin ve Japonya gibi ülkelerde konser veren Cateura Çöpten Enstrümanlar Orkestrası’nın bilinirliği son yıllarda giderek arttı ve orkestra dünyaca ünlü rock grubu Metallica’yla bile aynı sahneyi paylaştı. Orkestrayı ve şef Favio Chávez’in çalışmalarını anlatan “Landfill Harmonic” isimli belgesel ilk kez gösterildiği SXSW Film Music Festival’de (2015 - Austin, Texas – ABD) halk tarafından en çok beğenilen film seçilerek “Seyirci Ödülü” alırken, şef Chávez çeşitli TEDx etkinliklerine konuşmacı olarak davet edildi.

Repertuvarında klasik müziğin yanı sıra, folk müziği, Paraguay müziği, Latin müziği gibi türlere, ünlü film müziklerine, Beatles ve Frank Sinatra’nın eserlerine de yer veren grup, 6-7 Ocak’ta Kültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center’da muhteşem bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. 

“Dünya bize çöp verdi, biz dünyaya müzik verdik” sloganıyla yola çıkan grup, müzik yoluyla Cateura bölgesinde sosyo-ekonomik açıdan elverişsiz şartlarda yaşayan çocuk ve gençlerin eğitimine katkıda bulunmayı ve kendileri için daha iyi bir gelecek sağlamayı amaçlıyor.  

Çöplerden yapılan müzik aletlerini kullanarak müthiş bir çocuk orkestrası kuran, yaşları 7 ile 17 arasında değişen Paraguaylı çocuk ve gençler kendileri gibi çocuk izleyicilerini TİM Show Center’a bekliyor!

Gösteri günleri
6 Ocak 2017, Cuma / 20:00
7 Ocak 2017, Cumartesi / 16:00

“Dünya bize çöp verdi, biz dünyaya müzik verdik…”
Favio Chávez - Orkestra Şefi

- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Garanti Bonus Kart sahiplerine %15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT