Caz Keyfi Hız Kesmeden Devam Ediyor

Tarihler: 27 Mayıs 2013 Pazartesi ~ 01 Haziran 2013 Cumartesi

Yer: Poupon Music Club

Adres: Cevdet Paşa Cad. İpek Sok. No:1 K:2 Bebek Kitchenette binasının üst katı Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0549 746 34 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2013 ~ Haz 1, 2013
Caz Keyfi Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bebek Kitchenette’in 2. katında hizmet veren İstanbul’un yeni Music Club’ı Poupon, pazartesi hariç haftanın her günü, canlı müzik performanslarına sahne olmaya devam ediyor. Poupon sahnesinde bu hafta Türkiye’de caz müziğin önde gelen gruplarından biri olan La Descarga var. 27 Nisan Cumartesi günü Poupon’da müzikseverlerle buluşacak olan grup, Latin dünyasının en bilinen ritimleri salsa, cumbia, merengue’den, oriental ve flamenco'ya, soul ve funk’tan disko’ya kadar uzanan geniş repertuarıyla doyumsuz bir müzik ziyafeti vadediyor. Ayrıca Caz müziğin önde gelen isimlerinin Poupon’da tüm hafta boyunca müzik severlerle buluştuğu ‘Taste the Music with Poupon’ hafta içi sahne alan Neşet Ruacan, Aşkın Arsunan, Melis Sökmen ve Dolunay Obruk sahne alıyor.

27 Nisan Cumartesi günü Caz müziğin önde gelen gruplarından La Descarga’nın performansına sahne olacak.

Kolombiyalı orkestra şefi, ünlü tumbacı, Luis Ernesto Gomez, uluslararası ses sanatcısı Gülseren Yıldırım Gomez’in kurucusu olduğu La Descarga’nın kadrosu piyanist Uraz Kıvaner, basçı Alper Kılıç, timbalci ve cajon ustası Kerem Kırca, saksafoncu Sinan Keskin, trompetçi Eldar Aliyev ve Keily Riquel, bongo ve campanacı Riccardo Marenghi, geri vokalde ise Deniz Biber ve Ayşegül Erman’dan oluşuyor.

“Çilli Bom” adlı yeni albümleri ile sahne şovlarında, dünya müziğinin ve cazın referans isimleri olan Dizzy Gillespie, Tito Puente, Chano Pozo, Jacques Brel, Dulce Pontes, Elis Regina, Lara Fabian, Michael Jackson ve James Brown gibi isimlerin müziklerini, kendilerine has yorumlarla çalan grup, dinleyenlere Latin dünyasının en bilinen ritimleri salsa, cumbia, merengue’den, oriental ve flamenco'ya, soul ve funk’tan disko’ya kadar pek çok farklı tarzda müzikle doyumsuz anları garanti ediyor.

Caz müziğin önde gelen isimlerinin Poupon’da tüm hafta boyunca müzik severlerle buluştuğu ‘Taste the Music with Poupon’, Salı günleri Dolunay Obruk, Çarşamba günleri Aşkın Arsunan, Perşembe günleri caz’ın duayeni Neşet Ruacan, Cuma günleri Melis Sökmen ve her pazar 17:00’den itibaren Uraz Kıvaner Quartet House Band eşliğinde ‘Open Mic. Jam Session’larıyla birbirinden değerli caz sanatçılarını ağırlıyor. Taste the Music with Poupon’da sahne alan sanatçılar arasında İmer Demirer, Nilüfer Verdi, Deniz Dündar, Yahya Dai, Evrim Özsuca, Sibel Köse, Luis Ernesto Gomez, Michael Weisberg, Engin Recepoğulları, Ferit Odman, Ozan Musluoğlu, Çağrı Sertel, Ediz Hafızoğlu, Hakan Çimenot, Aysun Sökmen, Selen Beytekin, Şenay Lambaoğlu, Duygu Tarhan, Ceyda Köybasıoğlu, Ercüment Vural ve daha bir çok isim de yer alıyor.

Bebek Kitchenette’in 2. katında Music Club olarak hizmet veren Poupon, iyi müzik ve benzersiz lezzetlerle rahat bir ortamda bir araya gelmek isteyen herkesin alternatif buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Yeni sezonda birbirinden güzel caz performanslarının yanı sıra DJ partileriyle farklı eğlence arayanlara kapılarını açacak olan Poupon süpriz müzisyenlerin performansına sahne oluyor. Tapas menüsü eşliğinde ‘Jazzy Lazy Sunday’ ve akşamüstü devam eden Uraz Kıvaner Quartet House Band eşliğinde Open Mic. Jam Session’larıyla Pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya aday.

Muhteşem boğaz manzarası, özel terası ve seçkin tapas menüsü ile akşam 17:00’den itibaren hizmet veren Poupon’da, Pazartesi hariç Salı-Cuma 17:00 – 02:00, Cumartesi ve Pazar ise 15.00 – 02.00 saatleri arasında partiler ve sürpriz lounge etkinlikleri, iş çıkışı keyifli saatler geçirmek isteyenleri bekliyor. Canlı Performans öncesi ve sonrasında DJ-setleriyle kaliteli müziği benzersiz lezzetler eşliğinde sunuyor. Poupon ayrıca Pazar günleri Open Mic. Jam Session’larına House Band’a eşlik etmek isteyen müzisyen ve sanatçı dostlarını sahne almaya davet ediyor.

Güzel müzik eşliğinde sevdikleriyle bir araya gelmek isteyenlerin yeni adresi Poupon Music Club’ta yerli ve yabancı müzisyenlerin sahne aldığı canlı müzik geceleri, müzik severlerin yeni alışkanlığı oldu. Renkli ve sıcak dekorasyonuyla konuklarına evinde gibi hissettirmeyi amaçlayan Poupon Music Club’ta yeni dönemde Dicle Başaran’ın direktörlüğünde düzenlenen canlı performanslar ve etkinlikler, İstanbulluların alternatif kaliteli eğlence arayışlarına cevap veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT