Caz rüzgarı Aşkın Arsunan ile 360 İstanbul’da esecek!

Tarihler: 04 Şubat 2009 Çarşamba ~ 05 Şubat 2009 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: 360 İstanbul

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. K:8 No:32/309 Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42-43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2009 ~ Şub 5, 2009
Caz rüzgarı Aşkın Arsunan ile 360 İstanbul’da esecek!
4 Şubat Çarşamba & 5 Şubat Perşembe

Caz ve müzik severlerin hayran oldukları ünlü müzisyen Aşkın Arsunan, Blue Print Project grubu ile 4 ve 5 Şubat tarihlerinde 360 İstanbul’da…

Müziğinin yanı sıra aranjörlüğü ve kompozitörlüğü ile ön planda olan Aşkın Arsunan grubu Blue Print Project ile 360 İstanbul’da sahne alıyor. Özel programları ile müzikseverlere muhteşem bir performans hazırlayan Aşkın Arsunan ve grubu Blue Print Project tam bir müzik ziyafeti sunuyor.

Aşkın Arsunan, erken yaşlardan itibaren pek çok müzik aleti üzerine aldığı eğitimler ile müzik hayatına başladı. Ankara Devlet Konservatuarı’nda aldığı eğitimden sonra İsveç’teki Semus Music Academy’de Carl Axel Hall ile çalışmalarına devam etti.

80’lerin başından itibaren İsveç’in süper starı Lil Babs, Janet Jackson, Patti Austin gibi hem Avrupa’nın hem de Amerika’nın en ünlü müzisyenleri ile bir arada çalıştı.

Çeşitli belgesel müzikleri besteleyen Arsunan, “Balalayka” ve “Eşkiya”nın film müziklerini de imzasını attı. 90’larda İstanbul’a döndüğünde; Sezen Aksu, Sertap Erener, Onno Tunç, Fatih Erkoç, Zuhal Olcay, Levent Yüksel ile çok güzel projelerde yer aldı. Tüm bu çalışmalarıyla müzik çevrelerince gayet iyi tanınsa da, Aşkın Arsunan geniş kitleler için aslında yeni ve özel bir isim. Hem müzikal kariyerinin büyük bir bölümünde yurtdışında bulunmasının hem de kendisinin işin mutfağında yer almış olmasının bu durumda etkisi oldukça büyük.

Şimdi ise Aşkın Arsunan beş yıl önce İstanbul’a New York tarzı müziği getirmek amacıyla kurduğu grubu Blue Print Project ile 360 İstanbul’da çok özel performanslar sergiliyor. Latin caz, 60’lar, 70’ler, 80’lerin caz standartları ile ryhtm&blues, funk ve show tunes performansları ile beğeni toplayan grubun tüm üyeleri ise çok güçlü müzikal kariyere sahip. Sekiz müthiş müzisyen ile müzikaliteyi ortaya koyan bu muhteşem grup performansları ile dinleyenleri coşkulu ritimler ve dansla buluşturuyor.

Eğer siz de böyle bir müzik keyfini İstanbul manzarası eşliğinde yaşamak istiyorsanız Aşkın Arsunan & Blue Print Project gecelerini kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT