Cemil

Tarihler: 01 Nisan 2016 Cuma ~ 01 Nisan 2016 Cuma 01 Nisan 2016 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2016 ~ Nis 1, 2016
Alternatif-pop müziğin yepyeni ismi Cemil, ''Dokunamadık Hayata'' isimli ilk albümünün şarkılarını ilk defa 1 Nisan'da Bronx Pi Sahne'de seslendirecek.

Önce Almanca hocası sonra da okul müdürünün hediye ettiği sazlarla beraber güzel sanatlar lisesine geçti. Burada piyano ve kasik gitar eğitimleri aldı. 18 yaşına doğru bugün hala kullandığı 4 telli gitar-­saz'ını tasarladı. Enstrümanın yapımını Oğuz Demir üstlendi. Bu yeni enstrümanla bugüne kadar yoğun olarak çalıştı ve besteler üretti. Bir süre sonra enstrüman parkına akustik gitarı da ekleyip, uzun teknik çalışmalar yaparak çeşitli besteler üretti.

Zaman içinde oluşan bestelerin sözleri için 2013’te Ayşe Engür’le çalışmaya başladı. Eylül 2014'te RNZ yapım şirketiyle tanışması sonucu, stüdyo çalışmalarına başladı.

Kendi tasarladığı 4 telli gitar-saz'ı ile farklı bir doku yakalayan ve alışılagelmişin dışındaki müziği ve besteleri ile fark yaratan Cemil, kendisini dinlemeye gelenlere müzik dolu bir gece yaşatacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00’dır.- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT