Cenk Erdoğan Trio

Tarihler: 21 Kasım 2012 Çarşamba ~ 21 Kasım 2012 Çarşamba 21:00

Yer: Alt.

Ücret: Tam 23.00 TL, Öğrenci 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Alt. gişe

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Acara Sk. No:5/B Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67-68

Web: http://http://www.altnokta.com

E Posta: info@tomtomsokak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2012 ~ Kas 21, 2012

33 yaşındaki İstanbullu müzisyen Cenk Erdoğan, 1997 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik (Kompozisyon) Bölümüne burslu girmeye hak kazandı. Kamil Özler, Neşet Ruacan, Şevket Akıncı ile gitar teknikleri ve ifade biçimleri ve Aydın Esen, Ali Perret, Can Kozlu, Kamil Özler ile caz kompozisyon ve aranje teknikleri üzerine çalıştı.

2000 yılında kurduğu “On CUE” adlı grup ile çeşitli caz kulüplerinde bestelerini çaldı. 2001 yılında müzik bölümünü birincilikle bitirdi.2003 yılında “aria music”de Cengiz Onural’ın “Bir Nefes Hayat” adlı albümünde aranjör olarak yer aldı.

2008 yılında Baykuş Müzik Bünyesinde ve Sinan Sakızlı prodüktörlüğünde ilk albümü “İle”yi kaydetti. Bu albümde Arda Baykurt davul, Alper Kılıç bas çaldı.Yine aynı sene Çağan Irmak‘ın yazıp yönettiği “Issız Adam” adlı filmin müziklerini aria ile yaptı ve Yeşilçam tarafından verilen “2009 En İyi Film Müziği” ödülünü ve “Direkler Arası Seyircileri Tiyatro Ödülleri”nde “Şems Unutma” adli oyuna besteledikleri müziklerle “Özgün Tiyatro Müziği Ödülü”nü Jehan Barbur ile aldı. Zaman içinde Trilok Gurtu, Dominique Di Piazza, Dave Weckl, Erci Levy, Kai Eckhardt, Göksel Baktagir, NedimNalbantoğlu gibi isimlerle çaldı. 2011 yılında Ron Scudder’in prodüktörlüğünde ikinci albümünü San Francisco’da kaydetti. Bu albümde efsane basçı Kai Eckhardt ve Jason Lewis ile çalıştı.

Amerika’da Berkeley Jazz School Records etiketiyle yayınlanan albüm, Türkiye’de Baykuş Müzik Etiketiyle yayınladı. Halen çalışmalarına “aria music” ile film ve dizi müzikleri yaparak ve kendi adını taşıyan triosu ile konserler vererek devam etmekte.

Cenk Erdoğan: perdeli-perdesiz gitar
Özgür Salıcı: bas
Korhan Ogan: davul

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketinin bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT