Çevir Jazzı Yanmasın

Tarihler: 02 Temmuz 2011 Cumartesi ~ 02 Temmuz 2011 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Mekan Artı

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: Mybilet (www.mybilet.com) ve Mekan Artı

Adres: Üftade Sokak No. 31/A Harbiye İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 224 57 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2011 ~ Tem 2, 2011

Kasım ayında sanat severlerin destekleriyle açılan ve sekiz ay boyunca otuz altı farklı etkinliğe ev sahipliği yapan Mekan Artı sezonu “Çevir Jazzı Yanmasın” konseriyle kapatıyor!

6 Kasım 2010 tarihinde sanatseverlerin destekleriyle açılan ve sekiz ay boyunca farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Mekan Artı, 2010-2011 sezonunu tamamlıyor. Mekan Artı, kar amacı gütmeden, gönüllü çalışanlarıyla beraber sekiz ayı geride bırakmanının gururunu yaşıyor.

Sezon arası verceği üç ay için desteğe ihtiyaç duyan Mekan Artı, hem bir veda partisi ve konseri; hem de bir destek gecesi organize ediyor. Elde edilecek olan gelir de Mekan Artı’nın yeni sezon hazırlıkları ve yaz dönemini harcamları ile güncel borçları için kullanılacak.

2 Temmuz 2011 Cumartesi saat 21:30’da “Çevir Jazzı Yanmasın” tarafından verilecek olan konser için giriş 10 TL olacak.

“Çevir Jazzı Yanmasın”, 2010 Yılının Nisan’ında, birbirini daha önce hiç tanımayan ama çok farklı yaklaşımlarla jazz müziğine tutkuyla bağlanmış dört kişinin başlatmış olduğu bir proje. Çevir Jazzı Yanmasın ise kendini şu şekilde ifade ediyor: “Hiçbirimiz profesyonel müzik geçmişine sahip olmadığımız için amatör bir enerjiyle jazz hayatımızda çok tutkulu bir yerdedir. Gruptaki herkesin birbirinden olukça farklı müzikal kimlikleri ve arayışları olmasına rağmen, hepimizi bir araya getiren jazz müziğinin her birimize sağlamış olduğu doğaçlama ve kendini ifade özgürlüğüdür. Repertuarımızda jazz standartları, popüler funk, pop, blues, soul, r&b ve rock şarkılarının yanı sıra çeşitli türkülere yaptığımız düzenlemeler ve etnik fusion diyebileceğimiz türlerde şarkılara da sıklıkla yer vermekteyiz.”

Çağla Pınar Tuncel: Vokal
Yiğit Yeşillik: Gitar
Özgür Alim Sezer: Bas Gitar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT