Chakra

Tarihler: 06 Ekim 2016 Perşembe ~ 06 Ekim 2016 Perşembe 06 Ekim 2016 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2016 ~ Eki 6, 2016
Yılmaz Tümözen ve Chakra Show Orkestrası, 6 Ekim'de Mask Live Music Club sahnesinde dinleyicilerini ufak bir zaman yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

"Müzik, insanları bir araya getiren, birbirine yaklaştıran ortak dil gibidir. Güzel bir şarkı alır götürür insanı uzaklara. Anılar canlanır sonra ve tekrar tekrar yaşanır her saniyesi yeniden. Şarkıya bir senaryo yazarsın kafanda. Teker teker belirlersin rollerini herkesin. Gülersin kendi kendine. Ritmin büyüsüne kaptırmışsındır kendini. Herkes sana baksa da önemi yoktur zamanın.

Bilimsel araştırmalar müziğin insan davranışları üzerindeki önemli bir etkiye sahip olduğunu ortaya koymaktadır. Bu nedenle günümüzde müzik eğlence amaçlı kullanımının yanı sıra markaların imajından çalışan verimliliğine pek çok konunun şekillenmesinde önemli bir rol teşkil etmektedir. Turizm bu konudaki en bilinçli sektörlerin başında yer almaktadır.

Yılmaz Tümözen ve Chakra Show Orkestrası, İtalyan aryalarından napolitenlere, Fransız şansonlardan Arjantin tangolarına, folklorik Türk ve dünya müziklerinden  popa, uzanan geniş repertuvarını sunduğu şovlarla birleştirerek  seçkin davetlere ve kültürel etkinliklere iştirak etmekte ve unutulmaz bir müzikal şölen sunmaktadır. Hedef kitlesini yaptığı projelerle eğlendirirken zihinlerinin bir yerinde saklı tuttukları anılarını canlandırarak izleyiciyi eğlendirirken kısa bir zaman yolculuğuna çıkarmaktadır.

"Yılmaz Tümözen & Chakra Müzik ve Show" grubu olarak hazırlamış olduğumuz farklı projeleri özel repertuvar, dans ve ışık gösterileri eşliğinde seyirci ile buluşturmak, bu sayede hedef kitlemiz olan dinleyici ve izleyicilerimizi ufak bir zaman yolculuğuna çıkarmak istemekteyiz. "

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati etkinlik başlama saatinin 1 saat öncesidir.- Pdf bilet sahipleri, biletlerinin çıktılarını ve kimliklerini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT