Charlotte Gainsbourg "Stage Whisper" with Connan Mockasin

Tarihler: 23 Haziran 2012 Cumartesi ~ 23 Haziran 2012 Cumartesi 19:30

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: VIP - 224.00 TL Lounge (Oturmalı) - 157.00 TL Ayakta - 84.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Küçükçiftlikpark Gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2012 ~ Haz 23, 2012

Ünlü İngiliz aktris ve müzisyen Jane Birkin ile Fransız müzisyen Serge Gainsbourg’un kızı Charlotte Gainsbourg Türkiye’de ilk kez KüçükÇiftlik Park’ta sahne alıyor.

Unutulmaz filmlerinin yanında tarzıyla da fark yaratan Charlotte Gainsbourg ilk kez KüçükÇiftlik Park’ta

Albümleri ve filmleriyle unutulmayanlar arasına adını yazdıran Charlotte Gainsbourg ilk kez Türkiye’de 21’inci yüzyılın en takip edilen ses, sahne ve beyaz perde sanatçılarından Charlotte Gainsbourg 23 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ın “Bahçesi”nde sahne alacak. Ünlü İngiliz şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin ve Fransız müzisyen Serge Gainsbourg’in kızı Charlotte Gainsbourg ilk kez Türkiye’ye geliyor. William Hurt’la birlikte başrolünde yer aldığı “Jane Eyre” ile sadece Fransa'da değil, tüm dünyada tanınan Gainsbourg aynı zamanda müzisyen kimliğiyle de dikkat çekiyor. Madonna’nın en yakın dostu ve Kirsten Dunst’ın rol arkadaşı olan Charlotte Gainsbourg; şarkıları, filmleri ve kendine has karizmasıyla moda dünyasının da vazgeçmezleri arasında yer alıyor.

Sanatçı bir ailenin genlerini taşıyan Gainsbourg, müziğe ve sinemaya küçük yaşlarda ilgi duymaya başladı. Babasının bestesi Lemon Incest'te vokal yaptıktan sonra yine babasının imzasını taşıyan şarkılardan oluşan “Charlotte for Ever” isimli ilk albümünü henüz on beş yaşındayken müzikseverlerle buluşturdu.

70’li yıllara damgasını vuran ve büyük aşklarıyla adından söz ettiren anne ile babanın kızı olarak dünyaya gelen Charlotte Gainsbourg, ailesi gibi sanatın her alanında kendini gösteriyor. Oyunculuk ve modelliğin yanında şarkılarıyla müzik dünyasında da adından söz ettiren Gainsbourg, "The Songs That We Sing" Rolling Stone’un “2007’nin En İyi 100 Şarkısı” sıralamasında 78’inci sırada yer aldı.

Babası ünlü müzisyen Serge Gainsbourg ile başladığı müzik serüvenine 20 yıl ara verdikten sonra ikinci albümü “5:55” ile geri dönen sanatçı; Fransız ikili Air, İngiliz müzisyen Jarvis Cocker, İrlandalı Neil Hannon ve Radiohead’in prodüktör Nigel Godrich gibi oldukça önemli isimlerle birlikte çalıştı. "The Songs That We Sing" ve "5:55" single’ları özellikle Fransa’da olmak üzere tüm Avrupa'da büyük ses getirdi.

''Antichrist'' filmindeki performansı Cannes’da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü getirdi

Fransız oyuncu Charlotte Gainsbourg, 2009 yılında Cannes Film Festivali’nde, ''Antichrist'' filmiyle “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” nü alarak adını unutulmazlar arasına yazdırdı.

Fransız sinema dünyasının yıldız ismi Charlotte Gainsbourg, 1986 yılında L'effrontée filmindeki performansıyla genç oyuncu dalında Cesar Ödülü’nün sahibi oldu. Sanatçı sırasıyla, “Kung-Fu Master, Petite Voleuse, Aux Yeux Du Monde, La Amoureuse, Sole Anche Di Notte, Merci La Vie” gibi yapımlarda rol aldı. Bu yapımların ardından rol aldığı ve tüm dünyada büyük ses getiren Alejandro González Iñárritu'nun ikinci filmi “21 Grams”, onun için önemli bir çıkış noktası oldu. Bunun yanı sıra, Kirsten Dunst ile sahne aldığı “Melankolia” filmiyle akıllara yer etti.

Sanatın her alanında başarılı çalışmalar gerçekleştiren sanatçı, modellikte de başarısını kanıtladı. Sofistike tarzı ve stili ile moda dünyasında da adından söz ettiren Fransanın favori kızı ünvanlı Gainsburg duru güzelliği ile de göz dolduruyor.

Son albümü Stage Whisper turnesi kapsamında Yeni Zelandalı müzisyen Connan Mockasin ile Gainsburg’un sahne fısıltıları KüçükÇiftlik Park’ın ‘Bahçe’sinde herkesi büyüleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT