Chicks On Speed

Tarihler: 18 Şubat 2009 Çarşamba ~ 18 Şubat 2009 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Babylon

Ücret: 28,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Asmalımescit - Tünel Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 - www.babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2009 ~ Şub 18, 2009

Chicks On Speed

Chicks On Speed, electroclash çizgisini “gitar, tanrı, rock” üçlüsü gibi maço niteliklerden muaf oldukları için tercih eden ve tarzları değişime açık Münihli 3 kadın sanatçıdan oluşuyor. Kavramlarla oynayan grup, müziğin yalnızca notalardan ibaret olmadığını, yaptıkları sıradışı müzikle ortaya koyuyor. Kariyerlerine underground gece kulüplerinde gerçekleştirdikleri performansla başlayan Chicks On Speed, okul için hazırladıkları bir proje sayesinde, elektronik müziğin başarılı isimleri DJ Hell ve DMX Krew’in ilgisini çekti. İlk şarkılarıyla Münih ve Berlin’in ünlü kulüplerinde hit olan grubun ilk albümü ‘Chicks On Speed Will Save Us All’un İngiltere turnesi, prestijli müzik dergisi NME tarafından yılın performansı seçilmişti.
“Do it yourself” yani “kendin yap / üret” anlayışıyla kıyafetlerini de kendileri hazırlayarak kitlesel tüketimin dayattığı kuralları eleştiren Chicks On Speed, cesur sözleri, ilginç enstrüman kullanımları ve kabarevari sahne performanslarıyla, izleyicilere eğlenceli ve ilginç bir görsel şov sunuyor. 2004 yılında Red Hot Chilli Peppers Avrupa turnesinin ön grubu olarak sahne alan bu üç çılgın hanımefendi şimdi yepyeni şarkılarıyla Babylon`da!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT