Chill - Out Festival Çeşme 2017

Chill - Out Festival Çeşme 2017

Tarihler: 02 Eylül 2017 Cumartesi ~ 02 Eylül 2017 Cumartesi 02 Eylül 2017 12:00

Yer: Alaçatı Beach Resort

Ücret: Sınırlı sayıda indirimli bilet fiyatı - 131.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2017 ~ Eyl 2, 2017
Limits Off presents Chill-Out Festival Çeşme 2017
2 Eylül 2017
Alaçatı Beach Resort & Spa
12:00 – 04:00

Billy Caso 
cantanca 
dOP 
Dreems 
Frankey & Sandrino
Kurt Adam 
Mousike 
Red Axes 
Spaniol 
Thomas Von Party
Xique-Xique

Türkiye’nin 1 numaralı festivali Chill-Out Festival, 2 Eylül’de Alaçatı Beach Resort ev sahipliğiyle Çeşme’deki 7. yılına hazırlanıyor!

Rafine müzikseverlerin radyosu Lounge FM 96 tarafından düzenlenen ve festival kültüründe belirlediği standartları her sene daha da ileriye taşıyan Chill-Out Festival, İstanbul ve Bodrum’un ardından uzanacağı Chill-Out Festival Çeşme ile 2017 sezonunun kapanışını yapacak.

Müzik tutkunlarına yeni keşifler vadeden heyecan verici bir kadronun yanısıra, Chill-Out Festival ismiyle özdeşleşmiş atmosferini, Ege’nin muhteşem havasını ve rakipsiz hizmet anlayışını da sunarak her yıl unutulmaz anlar yaşatan festivalin avantajlı biletleri tüm Biletix'lerde. 

Limits Off presents Chill-Out Festival Çeşme 2017’nin ana destekçileri %100 Music, Red Bull, Twist ve Pernigotti.

#chilloutfestival
#limitsoff

- Festival alanında konaklama imkanı olmayacaktır.- Tüm festival katılımcıları, festival bilekliğinin geçerlilik süresi boyunca bileğinde kalmasından ve sağlamlığından sorumludur.- Çıkarılan veya zarar gören bileklikler yenisi ile değiştirilmeyecektir.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.- Festival programı 12:00–04:00 saatleri arasındadır.- Festival boyunca geçerli olan festival jetonlarını, alanda bulunan satış noktasından almanız gerekmektedir.- Festival jetonlarının iadeleri sadece festival alanında yapılmaktadır.- Festival bileklikleri, festival boyunca çıkarılmamalıdır.- 18 yaş altı tüm katılımcılar, yasal velileriyle birlikte katılım gösterebilir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT