Chill-Out Festival Istanbul 2011 sponsored by BİNBOA

Tarihler: 22 Mayıs 2011 Pazar ~ 22 Mayıs 2011 Pazar - Saat: 12:00

Yer: Kemer Golf - Country Club

Ücret: 84,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Göktürk Beldesi, Uzunkemer Mevkii İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2011 ~ May 22, 2011

Kruder & Dorfmeister ’16 years anniversary live show’
Belleruche
Kraak & Smaak live
Waldeck feat. Zeebee
The Swing Ninjas
Malik Alary
Puik’s Journey
Special appearance: Omar Faruk Tekbilek & his Ensemble

İstanbul için Chill-Out Zamanı

Chill-Out Festival Istanbul 2011 “sponsored by Binboa”, Doğa ile Birlikte Hayatın Uyanışını Müjdeliyor!

Bahar aylarının içimizi ısıttığı bugünlerde, Türkiye’de seçkin müziğin radyosu Lounge FM 96.0, bu sene altıncısı düzenlenecek olan Chill-Out Festival İstanbul’un müjdesini verdi. İstanbul’un en rahatlatıcı ve özgün atmosferine sahip festival, 22 Mayıs 2011 Pazar günü, geleneksel yeri olan Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşecek.

Güneşin ve çiçeklerin açmasıyla birlikte, müzikseverlerin sabırsızlıkla beklediği ve Lounge FM 96.0’nın organizasyonuyla gerçekleştirilen Chill-Out Festival İstanbul, açık havada, gündüz 12.00’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar dünya çapında ün yapmış birbirinden değerli sanatçı ve grupların konserleri ile unutulmayacak bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Kesintisiz 12 saat müzikle katılımcılarına bir ziyafet sunacak festival, efsanevi ikili Kruder & Dorfmeister`ın 16. yılını kutlamak için hazırladığı, 10 kişilik bir orkestra tarafından ortaya koyulacak büyüleyici görsel ve işitsel gösteriye sahne olacak. Grup, Türkiye’de ilk kez canlı çalacağı “The K&D Sessions” albümünden şarkılarla hayranlarının yıllardır beklediği sürprizi Chill-Out Festival İstanbul’da gerçekleştirecek.

Avrupa funk & breaks sahnesinin en eğlenceli ve tüm büyük festivallerin aranılan grubu Kraak&Smaak ise 4 yıl aradan sonra bir kez daha eşsiz canlı performanslarıyla müzik severleri dans ettirmek için İstanbul’a geliyor. Swing, trip-hop, acid jazz, tango ve türevlerini kusursuz bir ahenkle birleştiren Waldeck’in performansına, sesiyle nefesleri kesen Zeebee eşlik ederken, festivalin en keyifli anlarına imza atılıyor olacak. Ayrıca dünyanın en saygın downtempo ve caz gruplarından Belleruche, New Orleans ruhunu İstanbul’a taşıyacak. The Swing Ninjas ekibi festival katılımcılarına bir kez daha unutulmaz bir pazar günü yaşatırken, festivalin bu seneki sürprizi ülkemizin en kıymetli sanatçılarından Ömer Faruk Tekbilek’in, dünyanın dört bir yanından müzisyenlerle beraber yarattığı ortak kültürel dili sahneye koyacağı çok özel performans olacak.

Chill-Out Festival İstanbul 2011
Tarih: 22 Mayıs 2011 Pazar
Saat: 12:00 – 00:00
Yer: Kemer Golf & Country Club
Biletler: Biletix
Bilet fiyatı: 75 TL

Bu etkinlik 24 yaş üzeri katılımcılar için uygundur.

Festivalde, Turkcell platinum’a özel lounge alanı bulunacaktır.
Flexi Card, Shop&Miles Platinum ve Privé kart sahiplerine Biletix perakende satış noktalarında %20 indirim uygulanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT