Çiğdem Erken Sahnelerden Aşk Şarkıları

Tarihler: 26 Mart 2013 Salı ~ 26 Mart 2013 Salı Saat: 20:30

Yer: Enka İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: 1. Kategori - 34.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve ENKA İbrahim Betil Oditoryumu gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2013 ~ Mar 26, 2013
Çiğdem Erken Sahnelerden Aşk Şarkıları

25. Yılda Hayallerin Gücü Adına!

Yaşamın sırları, imgelere, harekete, sese, jestlere ve müziğe dönüşüyor 25 yıldır ENKA sahnesinde. Sizi 4 Şubat - 26 Mart tarihleri arasında ENKA'da hayal gücüyle buluşmaya davet ediyoruz. ENKA Kültür Sanat Buluşmaları 25. yılına tiyatro sezonuyla başlıyor. 12 performansta modern yaşamın sorunları, insan ruhunun doğası tartışmaya açılıyor. Çağdaş bir Bonnie ve Clyde masalı “Sarı Ay” ve göçmenlik kavramı etrafında insanın yaşamdan beklentilerini sorgulayan “Altın Ejderha” ile Dot, modern dünyadaki vahşi rekabeti irdeleyen “Metot” ve sanatın özgürlüğünün sınırlarını arayan “Bir İnfazın Portresi” ile Semaver Kumpanya, “Adalet, Sizsiniz”de haklı bir adalet arayışıyla Rutkay Aziz ve Taner Barlas, korku alegorisi “Karanlık Korkusu” ile Şahika Tekand, ''Ben Bertolt Brecht'' ile Genco Erkal  ve Brecht'in başyapıtlarından “Sezuan'ın İyi İnsanı” ile İstanbul Devlet Tiyatrosu ENKA sahnesine geliyor. 25. ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, Dünya Tiyatrolar Gününü, ENKA projesi “Sahnelerden Aşk Şarkıları” ile 26 Mart akşamı ENKA'da karşılıyor.

Çiğdem Erken ve tiyatrocu dostları Aşk şarkılarıyla ENKA’da sizleri bekliyor.


Bilal Karaman Gipsy Swing Band'in eşliğiyle gerçekleşecek gecede, tiyatro repertuarının çok bilinen aşk şarkıları yer alacak. Çiğdem Erken’in yanı sıra Brecht’ten Shakespeare’e, Can Yücel’den, Metin Altıok’a ulaşan tiyatro ve aşk şarkıları, şiirler ve metinler eşliğinde ENKA’dan tiyatrolar günü öncesi dünyaya seslenecek.

Çiğdem Erken
Bebekliğinin tam olarak hatırlayamadığı bir anında babasının bağlamasının sapını ısırmak sureti ile müzik ile tanıştı. 6 yaşında piyanoya âşık olup 7 yaşında çalmaya başladı. Ankara Devlet Konservatuvarı'nın ardından Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde Master ve Sanatta Yeterlik Programları'nı bitirdi. Ayşegül Sarıca'dan piyanist olabilmek, Yücel Erten'den tiyatroda müzik yapabilmek adına çok şey öğrendi. 95 senesinden beri tiyatro müziği ile piyanist, müzik direktörü ve besteci olarak meşgul. Oldrich Danek'in yazdığı Yücel Erten'in yönettiği "Savaş İkinci Perde'de Çıkacak" adlı oyuna yaptığı müzikler ile eleştirmenler tarafından verilen 6. Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın Oyun Müziği" ve VIII. Lions Tiyatro Ödülleri Direklerarası Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın Özgün Tiyatro Müziği" ödüllerini kazandı.

İBBŞT'de sahnelenen "Binali ile Temir" adlı oyuna yaptığı müzikler ile X. Lions Tiyatro Ödülleri Direklerarası Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın Özgün Tiyatro Müziği" ödülünü kazandı.

Bunların dışında aşık oldu, şarkı yazdı. Zaman zaman kendi yazdığı şarkılar ile konserler veriyor. Kız Kafası adını verdiği ilk albümü Ada Müzik etiketi ile Haziran 2011'de yayınlandı.

- Servis kullanmak için lütfen rezervasyon yaptırınız. (0212 705 60 00)

- Enka Kültür Sanat etkinlikleri için, MESAM ve MSG'ye telif hakkı ödenmektedir.

- Taksim'den her etkinlikten önce saat 20.00'de AKM - Enka; etkinlik sonrası ise, Enka-AKM arası ücretsiz servis konulacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT