Cihan Dabager

Tarihler: 16 Aralık 2014 Salı ~ 16 Aralık 2014 Salı 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2014 ~ Ara 16, 2014

Cihan Dabager, Veya isimli albümünün sevilen şarkılarıyla 16 Aralık'ta Mask Live sahnesinde...

Lise eğitimi sırasında amatör bir şekilde besteler yapan Cihan Dabager, müzik öğretmeni Nurdan Tan Sunat’ın dikkatini çekti. Bir grup oluşturarak şarkı yarışmalarına katılan Cihan Dabager, o yıllarda şarkı söylemek yerine orkestrada yer almayı tercih etti. Üniversite yıllarında gitar çalmaya başlayan Dabager'in günün birinde onun gibi olmak istediği ve idolü olan tek kişi vardı: Barış Manço. Şarkılarını yazarken Manço'yu örnek alan sanatçı, hayatını değiştirecek bir telefon aldı. Stüdyoda kaydettiği şarkılardan biri, bir albümde okunmak istenince hep olmak istediği yere adım atmış oldu.

Muhtelif mekanlarda şarkı söylemeye başladıktan sonra, şarkıcılık kariyerinde kendini bulacağı ve yaklaşık 8 sene boyunca sahne alacağı Beyoğlu İmam Adnan sokakta olan Julien Bar’la tanıştı. Söz ve bestelerinin kalitesini her geçen gün daha da yükseltirken, kendine ufak da olsa bir hayran kitlesi edindi. Şarkıları, daha sonraları aranjörü, çok sevdiği bir dostu ve abisi olan Seçkin Özer’in dikkatini çekti. Bir albüm yapma hayaline bu sayede çok yakladı. Yaklaşık 2 sene süren çalışmalar sonrasında, arkadaşı Gökhan Türkmen’in de desteği ile 3 Adım Müzik’le tanıştı ve müzikal yolculuğunun ilk albümü olan Veya'yı sizlerle buluşturdu. Bu albümden Sır isimli şarkıyı Uygur Akkaya yönetmenliğinde kliplendirdi.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 21:00
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT