Claire Huangci - İstanbul Resitalleri

Tarihler: 07 Haziran 2012 Perşembe ~ 07 Haziran 2012 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi - the Seed

Ücret: 110.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42, 34467 Emirgan İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 323 60 50 - 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 7, 2012 ~ Haz 7, 2012

7 yaşında Amerikan FOX televizyonunda olgun bir profesyonel piyanistin yetilerine sahip nadir bir ‘dahi çocuk’ olarak sunulan New York doğumlu Claire Huangci’nin hayatı ödüllerle dolu. Huangci 1999 yılında World Festival Orchestra ile Cincinatti’de ‘Grand Prize’ aldı ve Carnegie Hall’da ilk konserini (zafer konseri) verdi.

Philadelphia Orkestrası`nın yarışmasını kazanarak orkestra ile Wolfgang Sawallisch batonu altında çalma ayrıcalığına erişti. 2006’da New York’ta 57. Kosciuszko Chopin Uluslararası Piyano Yarışması’da birinci oldu. Amerika Birleşik Devletleri’nin bir çok kentinde resitaller verdi, orkestralar ile konçertolar çaldı. 2006 Hamamatsu Uluslararası Piyano Yarışması’nda Olağanüstü Başarı’ ödülünü aldı. 2007 yılında Avrupa konserlerine başladı. China Philharmonic eşliğinde konser verdi. Südwestdeutsche Philharmonie orkestrası ile İsviçre ve Almanya’da Prokofiev’in2 numaralı Piyano Konçertosunu seslendirdiği iki büyük turne yaptı. 2008 yılında artan konser trafiği içinde dünyanın dört bir köşesinde çalmaya devam etti.

Vienna Konzerthaus, Mozarteum Salzburg, Carnegie Hall, Kimmel Center, Aspen Festival, Chopin Duszniki Festival, Kissinger Sommer, Schwetzinger Festspiele ve Yokohama Müzik Festivali’nde sahneye çıktı. 2009-10 sezonunu Grieg’in Piyano Konçertosu ile Tonhalle Zurich’te Moskova Tchaikovsky Senfoni Orkestrası ile Vladimir Fedosseyev batonu altında açan Claire Huangci, Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve Asya ülkelerinde konser ve resitallerini sürdürdü. Prokofiev’in 3. Piyano Konçertosunu Sir Roger Norrington’un şefliğinde Radio-Sinfonieorchester Stuttgart ile Çin’de yaptığı bir turnede seslendirdi. Shanghai Expo’nun açılışında sahneye çıktı.

Bu sezonun en kayda değer performansları arasında Konzerthaus Berlin, Gasteig Munich, Tivoli Copenhagen, Smetana Hall Prague, Slovenian Philharmonie ve Slovak National Theater sahneleri var. 2009 yılında Almanya’da yapılan Uluslararası Chopin yarışmasını kazanan Huangci, 2010 yılında da Amerika’da düzenlenen Ulusal Chopin Piyano yarışmasında birinci oldu.

Resital başlama saatinde kapılar kapanır. Geç kalanlar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler.
İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT