Club Bangkok Early New Year's Party

Tarihler: 30 Aralık 2011 Cuma ~ 30 Aralık 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2011 ~ Ara 30, 2011

"Birkaç ay önce arkadaşlarla kafaları çekmek için evde toplandık. Ağzınıza layık bir rakı sofrası kurduk ayıptır söylemesi. Patates kızartmasından girdik Rus Salatası’ndan çıktık ve soframıza ne kadar kaliteli rakı mezesi varsa topladık. Tam 2 tek rakıdan sonra (evet 2 tek rakı) ev adeta bir karnaval havasına büründü. Birbirinin ağzına rakı kadehi dayayanlar mı dersiniz, kravatı kafaya Rambo yapanlar mı ? Unutulmaz bir gece olacağı kesindi.

Daha sonra canımız biraz canlı müzik çekti. Kederlenmiştik ve kulaklarımız saz-keman-acıklı sözler üçlüsünü arıyordu. Kalbimizin götürdüğü yere gittik ve Flash TV açtık. Şansımıza ‘Evlere Şenlik’ programı vardı yayında, başka birşey isteyemezdik heralde.

Ankaralı Yasemin’le kah coşuyor kah ağlıyorduk. Sanki duygularla, anılarla yükü bir rollercoaster’daydık ve teknisyen bir türlü indirmiyordu bizi. Küçük ve tatlı bir reklam arasında izlediğimiz bir reklam ise hayatlarımızı dramatik bir şekilde sonsuza kadar değiştirecekti o gece.

‘Küçük Olamam Büyümek İstiyorum’ diye haykırıyordu KOBİ reklamı. Adeta duygularımıza tercüman olmuşlardı. Dakika kaybetmeden dayandık en yakın bir bankanın kapısına.

Saat gece 3 civarıydı destinasyonumuza ulaştığımızda. Sinsice yanımıza yaklaşan kaslı bekçi ağabey bizi: ‘gençler taşkınlık yapmayın, burası nezih bir mahalle, gidin burdan’ diye uyarınca Tarık-Mengüç-Adrenalini salgılayıp koşarak eve geri döndük.

Fakat yılmadık, teletext’den baktık KOBİ kredisi nasıl çekiliyor diye ve ertesi gün soluğu yatırım danışmanımızın yanında aldık. Hep kafeteryalarda, çay bahçelerinde çalmaktan sıkıldık. Kumpir ve kır pidesi yemekten sıkıldık. Biz de lüks bir hayat yaşamak istiyoruz, Babylon Ana Sahnede çalmak istiyoruz diye bağırdık.

Sonrasında neler oldu pek hatırlayamıyoruz, herşey çok hızlı gelişti. Sonuçta KOBİ yüzümüzü güldürdü ve 30 Aralık 2011’de Club Bangkok Babylon Ana Sahne’yi zimmetine geçirdi, hem de yılbaşı amaçlı."

30 Aralık’ta yüzüne bakınca %100 gülme garantili Kaan Sezyum (olsonovnez DJ Sarıyılan) ve yüzüne bakınca %100 tiksinme garantili Club Bangkok sizleri alkol içmeye, çökertme yapmaya, raksetmeye ve bağırıp bağırmaya Babylon’a resmen çağırıyor.

‘Iyy 31’i akşamı hayatta Taksim’e çıkmam, zaten ben kutlamıyorum ki yılbaşını’ diyenler gelin 30 Aralık’ta bi çayımızı için.

The XX, The Magician, Kasabian, MGMT, Franz Ferdinand, LCD Soundsystem, Phoenix, Hot Chip, The Drums, Two Door Cinema Club, Human League, Sunshine Underground, Metronomy, Aeroplane, Blur, Miles Kane, Tom Vek, Vampire Weekend, Tiga, Friendly Fires, Late of the Pier, Klaxons, Arctic Monkeys, Simian Mobile Disco ve Libertines çalarak yeni yıla giriyor gibi yapacağız, adeta fake atacağız yılbaşına.

Club Bangkok, Joel Snijder ve Doğu Orcan tarafından kuruldu. 2010 ortalarında Doğu yanına Hakan Odabaşı ve Onur Yazıcı’yı alarak Bangkok gecelerinin İstanbul ayağına başladı. İndie rock’ın en enerjik parçalarına setlerinde yer veren Club Bangkok, bu sene Rock’n Coke’taki başarılı performanslarından sonra Babylon'da!

- 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT