CLUB TO CLUB 'TONIGHT'

Tarihler: 30 Mart 2013 Cumartesi ~ 30 Mart 2013 Cumartesi 22:00

Yer: Wake Up Call

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Zambak Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 021 293 76 39 - 0532 208 25 68

Web: http://http://www.wakeupcallclub.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2013 ~ Mar 30, 2013

8 Mekan, 30 Performans, Tek Bilet!

45 TL değerindeki  #C2CISTONIGHT pasaportu, 30 Mart Cumartesi akşamı Babylon, Indigo, Chunk, Wake Up Call, Peyote, Lokal Tünel, Kasette ve Flavio’da gerçekleşecek tüm etkinlikler için geçerlidir.

#C2CISTONIGHT, Müzikseverleri Tek Bir Bilet İle Gezegenler Arası Yolculuğa Davet Ediyor!

#C2CISTONIGHT, konsepti ile İstiklal Caddesi’ni Samanyolu’na dönüştürecek festival, herkesi, güneş sistemindeki gezegenleri temsilen seçilen 8 mekanda eş zamanlı gerçekleşecek birbirinden farklı performansları izlemeye davet ediyor.

İstiklal Caddesi’nde ilk kez aynı anda 8 farklı mekanı kapsayan bir etkinlik olma özelliğini taşıyan festival, İstanbullu müzik dinleyicilerinin nabzını aynı ritimle attırmaya hazırlanıyor. Club to Club İstanbul bu seneki güneş sistemi temasının ilhamını hiç durmayan ve sürekli devinim haline ışıldayan İstiklal Caddesi’nden alıyor.

Katılımcılarına tek bir bilet ve etkinlik haritasıyla “uzayda yolculuğa” davet eden, “kulüpten kulübe” gezinme, farklı mekanları ve elektronik müziğin dokunduğu tüm alanları ziyaret etme imkanı sağlayan festival; Babylon, Indigo, Wake Up Call, Chunk, Peyote, Kasette, Flavio ve Lokal Tünel’de aynı anda gerçekleşecek. 

Festivale katılan sanatçıların bazıları İstanbul’da ilk defa sahne alacak. Dördüncü albümü “Elements Of Light” ocak ayında yayınlanan Pantha Du Prince, melankolik müziğiyle tanınan Holy Other, kendi müziği kadar ünlü müzisyenlerle yaptığı işbirlikleriyle de dikkat çeken Jon Hopkins, ambient, drone ve minimalizm arasında salınan Ben Frost, plak şirketi Hyperdub’ın kurucusu Kode9, son derece hareketli müziğiyle Ninos Du Brasil, house müziği farklı ritmlerle birleştiren Deniz Kurtel, farklı sanat disiplinleriyle çalışan Lorenzo Senni ve psikedelik melodileriyle Vaghe Stelle’ye Kaan Düzarat ve Ahu Keleşoğlu gibi yerli isimler eşlik edecek.

- Mekan girişlerinde etkinlik biletleri teslim alınarak, her katılımcıya bilet yerine geçecek birer adet festival bilekliği takılacaktır.
- Festival bilekliği ile ücretli tüm etkinlik mekanlarına girilebilir. (Babylon - Indigo - Chunk - Wake Up Call)- Flavio, Peyote, Lokal Tünel ve Kasette'teki etkinlikler ücretsizdir.
- Belirtilen saatler kapı açılış saatidir.
- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.
- Etkinlik alanına yiyecek-içecek sokmak yasaktır.
- Etkinlik alanına profesyonel kamera ve fotoğraf makinesi sokulmayacaktır.
- Etkinlik alanında 18 yaşından küçük katılımcılara hiçbir şekilde alkol satışı yapılmamaktadır.
- Organizatör gerekli gördüğü koşullarda uygun görmediği kişıleri etkinlik alanına almama hakkina sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT