Cody Simpson

Tarihler: 17 Haziran 2014 Salı ~ 17 Haziran 2014 Salı 19:00

Yer: Life Park

Ücret: - Sınırlı sayıda indirimli bilet fiyatıdır. Meet and Greet - 650.00 TL Sahne Önü - 165.00 TL Normal - 78.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2014 ~ Haz 17, 2014
Cody Simpson

Yeni fenomen Cody Simpson, 17 Haziran'da dünya turnesi kapsamında İstanbul'da Life Park'ta sahne alıyor.

"Yeni Justin Bieber" olarak lanse edilen Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson dünya turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor. 17 Haziran’da Lifepark'ta sahne alacak Cody Simpson İstanbul konserini Twitter'da duyurması büyük ilgi ile karşılandı.

İlk şarkısını 7 yaşında yazan Cody Simpson, 2009 yılında Youtube'da yayınladığı kendi müzik videosu Flo Rida tarafından keşfedildi ve Flo Rida ile düet yaptığı İyiyi isimli şarkı ile listelerde yıldızlaştı. 

Cody Simpson'un 4 U ismini verdiği ilk mini albümü, 21 Aralık 2010'da yayınlandı. İyiyi hit'i de bu albümde yer aldı. 20 Eylül 2011'de yayınlanan altı şarkılık ikinci mini albümü ise Coast to Coast ismini taşıyor. 2012 yılında yayınladığı Paradise albümünün hemen ardından 2013 yılında Surfers Paradise albümünü hayranları ile paylaştı. Cody Simpson, Avustralyalı olmasından ötürü sörfe ve yüzmeye ilgi duyuyor. Simpson'ın ayrıca yüzmede madalyaları da var. 

Hayranlarının yoğun ilgisi üzerine turnesine İstanbul'u ekleyen Simpson dünya gençliğinin müzik fenomeni haline geldi. Sosyal medyada gün geçtikçe yükselen sanatçının Facebook'ta 7 milyon, Twitter'da 6,5 milyon ve Instagram'da 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan sanatçı, Youtube'ta 110 milyondan fazla kez tıklanma rekoru ile Justin Bieber’in tahtına oturacağı konuşuluyor.

Meet and Greet Paketi
- 1 adet sahne önü bileti 
- Konser öncesi gerçekleşecek olan soundcheck'e katılım
- Cody Simpson ile konser öncesi veya sonrasında tanışma 
- Cody Simpson ile fotoğraf çektirme 
- Önceden temin edilmiş veya konser alanından temin edilecek 1 adet Cody Simpson ürünü
- VIP Cody Simpson konseri yaka kartı ve boyunluğu
- Konser alanına VIP giriş ve erken giriş

Lifepark Hakkında
Şehrin müzik dolu yeni yaşam merkezi Lifepark, Maslak’a 7 kilometre ve Hacıosman Metro istasyonuna 10 dakikalık mesafesiyle Bahçeköy surlarının eteğinde yer alıyor. Lifepark, muhteşem bir orman içinde yer alan şehrin en büyük açık konser alanı olma özelliğini taşıyor. Ayrıca, yürüyüş parkurları, aktivite alanları, Qubbe Bahçe, Izoletta Wine & Steak House ve keyifli cafeleri ile de konser günleri dışında tüm gün boyunca hizmet veriyor.

Özellikle yerli ve yabancı sanatçıların konserlerine ve festivallere ev sahipliği yapan Lifepark ile İstanbul en renkli açık etkinlik alanına kavuşuyor. Geçen sezon Patricia Kaas, Jason Mraz ve Europe konserlerinin yanı sıra Mini Şenlik, Ekşifest, Karnaval Latino ve Hıdırellez Şenliklerine ev sahipliği yapan Lifepark, bu sezon Chillout Festival, Ekşi Fest ve Motofest gibi İstanbul'un en ses getiren festivallerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.  

Şıklığın doğa ile buluştuğu, Lifepark’ta günün her saati keyifli vakit geçirmek mümkün. Sabah parkurda yapacağınız yürüyüşün ardından, kafelerinde dostlarla keyifli sohbetlere dalabilirsiniz. Akşam düzenlenecek konser öncesi, İzoletta’nın seçkin şarap kavından dilediğiniz bir şarap eşliğinde enfes bir steak ile akşam yemeğinizi bir lezzet ritüeline dönüştürebilirsiniz. Lifepark’ta haftanın her günü, günün her saati keyifli anlar sizi bekliyor!

- Konserde yaş sınırı 14'tür. 14 yaş altı ise anne veya babalarıyla konseri izleyebilir.
- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.
- Kapı açılış: 17:00
- Konser: 19:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT