Çok Sesli Türküler

Tarihler: 19 Mart 2012 Pazartesi ~ 19 Mart 2012 Pazartesi - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu CRR

Ücret: 28.50 TL - 23.00 TL - 17.00 TL - 12.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2012 ~ Mar 19, 2012

Şef: Çelik Kasapoğlu

2005 yılında Çelik Kasapoğlu tarafından kurulan Ladies & Gentlemen İstanbul, müzikal tiyatroya gönül veren farklı meslek sahipleri ile profesyonel sahne sanatçılarını bir araya getiriyor. Topluluğun repertuarında, ağırlıklı olarak Londra ve Broadway müzikal eserlerinden parçaların yanı sıra, film müzikleri, caz ve popüler müzik türlerinden örnekler yer alıyor. Topluluk üyeleri, gerek orkestra, gerekse piyano eşliği ile çok sesli koro, ensemble ve solo performanslar sergiliyorlar.

Ladies & Gentlemen İstanbul, sanatseverler tarafından beğeniyle izlenen müzikal tiyatronun Türkiye’de yaygınlaşmasını amaçlıyor. Ladies & Gentlemen İstanbul’un destek verdiği popüler müzik sanatçıları ve gruplar arasında Sezen Aksu, Ferhat Göçer, Nükhet Duru, Sertab Erener gibi sanatçılar yer alıyor. Müzik Direktörlüğü’nü halen kurucusu Çelik Kasapoğlu’nun üstlendiği topluluk, çeşitli dillerden de eserler seslendiriyor. Topluluk bu konserde "Çok Sesli Türküler" başlığı altında yepyeni bir repertuarla izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Çelik Kasapoğlu

1975 İstanbul doğumlu sanatçı, müzik kariyerine Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde başladı. Koro şarkıcılığı, piyano ve viyolonsel alanlarında eğitim alan sanatçı, 1993 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Kompozisyon & Orkestra Şefliği ve Opera Bölümlerini kazandı. Aynı üniversitenin opera bölümünden 1999 yılında solist tenor olarak mezun oldu. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Opera/Müzikal Yüksek Lisans Programını tamamlayan sanatçı, 1996 ile 2004 yılları arasında Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı.

İstanbul Senfonik Project ile Mozart Requiem ve Mevlana’nın 800. yaş günü dolayısıyla Konya'da yapılan konserde yine koro şefi olarak yer alan sanatçı, 2009 Temmuz ayında Amerika Minnesota da "Footloose" Müzikalinde Associate Conductor (Şef yardımcısı) olarak sekiz temsilde görev aldı. 12 Mart 2011 tarihinde İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenmeye başlayan “Suçlu Avcısı Sam Smith” adlı müzikalin bestecisi olan Çelik Kasapoğlu, Sezen Aksu ile çalışmalarına devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT