Continental Breakfast

Tarihler: 01 Kasım 2008 Cumartesi ~ 01 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 25.00-15.00YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2008 ~ Kas 1, 2008
“Continental Breakfast”
Arto Tunçboyacıyan (Perküsyon, Bular, Vokal)
Aly Keita (Balafon)
Aziz Sahmaoui (Perküsyon, Gembri, Vokal)

Vurmalı çalgılar ustası, vokalist ve aranjör Arto Tuncboyacıyan’ın Dünya Müziği’nin usta isimlerinden balafonda Aly Keita, perküsyon ve gembride Aziz Sahmaoui ile yer aldığı projesi Continental Breakfast ilk kez İstanbul seyircisi ile buluşacak.

Arto Tunçboyacıyan performanslarında geleneksel altı telli sazebo ile solo şarkı söyleyerek ve vurmalı çalgı çalmaktadır. 10 çalgıcı ile birlikte dünya çapında 11 orijinal kompozisyon düzenleyen, dünyaca ünlü birçok sanatçıyla ortak çalışmalar yapan ve Türkiye’de de Sezen Aksu başta olmak üzere birçok sanatçının aranjörlüğünü üstlenen Arto Tunçboyacıyan, Anadolu müziği, Ermeni ezgileri gibi etnik esintileri de aranjelerinde ve albüm çalışmalarında yoğun olarak kullanarak bu ezgilerin dünyaya tanıtımında büyük destek olmuştur.

Hayatında ve müzik yaşamında kendisi gibi müzisyen erkek kardeşi Onno Tunç’un ona destek vermesi müzikal gelişiminde en önemli etkenlerden biri olmuştur. Arto ve Onno 11 yaşında, Türkiye ve Avrupa’nın her yerinde profesyonel bir müzisyen olarak mesleğine, çalmaya ve kayıt yapmaya, kardeşiyle birlikte geleneksel müzik ile başladı. Dünyanın çok ünlü müzisyenleri ile birlikteliklerinden doğan projelerinden biri olan Continental Breakfast ile farklı kültürlerin müziklerinin bir arada nasıl tınladığına şahit olacağız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT