Courtney Pine

Tarihler: 07 Nisan 2010 Çarşamba ~ 08 Nisan 2010 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 39,00 TL Üst Kat Masa: 66,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2010 ~ Nis 8, 2010
BBC Radio’da “Jazz Crusade” programından tanıdığımız, Birleşik Krallık’tan gelen en yetenekli caz müzisyenlerinden biri olan “sir” unvanlı Courtney Pine, multienstrümentalist yeteneklerini sergilemek için bir kez daha Garanti Caz Yeşili kapsamında iki gece üst üste Babylon sahnesinde. Ona ün kazandıran saksafonuyla hayranlarına tüm hünerlerini göstermeye hazırlanan Pine, son zamanlarda sokaklardan gelen drum’n bass ve garage müziğini modern cazla birleştiren çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

Jazz Cafe’nin önde gelen sanatçılarından biri olan İngiliz müzisyen, 2009 sonunda çıkardığı ve New Orleans’lı caz üstadı Sidney Bechet’ye adadığı son albümü Transition in Tradition ile müzik otoriteleri tarafından tam puan alarak kariyerinde doruk noktasına ulaşmıştı. Şimdiye kadarki en iyi albümü olarak nitelendirilen Transition in Tradition’ın tanıtımı kapsamında Babylon’da kentsel müzik ve caz tutkunlarını kendinden geçirecek Pine, Karayip müziklerinden Afro ritimlere uzanan çok yönlü farklı bir performansa hazırlanıyor. Bu geceye özel olarak Pine, Sydney Bechet’nin kullandığı gibi gümüş bir saksafonla hayranlarının karşısına çıkacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT