CRR Caz Orkestrası

CRR Caz Orkestrası

Tarihler: 17 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 17 Mayıs 2017 Çarşamba 17 Mayıs 2017 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - Tam 28.50 TL İndirimli 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2017 ~ May 17, 2017
Nail Yavuzoğlu şefliğinde gerçekleşecek olan CRR Caz Orkestrası, 17 Mayıs'ta sizlerle...

Şef
: Nail Yavuzoğlu
Solist: Selen Beytekin

Selen Beytekin
1987 senesinde İstanbul'da doğan Selen Beytekin, 8 yaşında piyano eğitimi almaya başladı ve yeteneği sayesinde Piyanist Ergican Saydam'ın özel öğrencisi olarak müzik eğitimini konservatuvar ile eş düzeyli olarak devam ettirdi. Lise yıllarında müzik ile amatör olarak ilgilenirken bir yandan A Cappella korolarda söylemeye devam etti. “European Voices A Cappella Korosu”nda Viyana Konservatuvarı şefi Vijay Upadhyaya ile çalıştı.

Mimariye olan ilgisinden dolayı lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Selen Beytekin, İTÜ'de birçok sosyal öğrenci kulübünün yönetim kurulunda yer aldı ve kendi A Cappella Korosu “Jazz Cappella”yı kurdu. Müzikal aranjmanlarını ve şefliğini üstlenerek yönetti ve de konserler verdi. İnşaat Mühendisliği 3. Sınıfta okurken tesadüfen bir tango gecesinde İlham Gencer ile tanıştıktan sonra profesyonel olarak müzik hayatına atıldı. İlk kez Q Jazz Bar'da piyano çalıp sarkı söyleyerek kendi solo programını yapmaya başladı. Daha sonra bir süre caz piyanisti Aşkın Arsunan ve Blue Print Project ile sahne aldıktan sonra ayrılıp kendi projeleriyle müzik çalışmalarına profesyonel olarak devam etti. Üniversite yıllarında hem okulunu hem de aynı anda yoğun konser programını sürdürdü. 2008 yılında İTÜ İnşaat Mühendisliğini Onur Listesi'nde bitirdikten sonra kendi alanında yaratıcılık gereksinimi ile İTÜ'de Mimarlık okumaya başladı. Yüksek lisans yaparken bir yandan konser verip bir yandan da Türkiye'nin önde gelen mimar ve mühendisleri ile önemli projelerde çalışmaya devam etti. Su anda İnşaat & Mimarlık alanında profesyonel olarak çalışmakta, kendi şirketi altında danışmanlık vermekte ve aynı zamanda müzik kariyerine profesyonel olarak devam etmektedir.

CRR Caz Orkestrası
Türk müzisyen ve kompozitörlerinin caz ve orkestra müziği içinde yerlerini alabilmeleri, dünya müziğine, geleneksel müziğimize ve kültürel birikimlerimize çağdaş, akademik ve araştırmacı bir gözle bakabilmekle mümkün olabileceği inancıyla CRR Bigband adıyla 2007 yılında yola çıkan orkestra geçtiğimiz sekiz yıl içinde 100’ü aşkın yeni eseri Türk Caz Müziği repertuvarına kazandırmıştır. Bu eserler Tonal, Modal (Makamsal) yapıda ve anonim olarak bilinen türkülerimizin orkestra düzenlemeleri şeklindedir. Eserlerin büyük bir kısmı, asırlardır tek sesli olan müziğimize, çağdaşlaşma süreci içindeki çok sesli yaklaşıma yeni birer örnektir. 2013 yılında Bigband’e ilave edilen yaylı çalgılar grubuyla CRR Caz Orkestrası adını alan ve büyüyen orkestra, enstrümantal müziğin yanında vokal müziği de repertuvarına katarak, her biri enstrümanında virtüöz olan orkestra elemanları ile, ulusal ve uluslararası solistleri, sanatseverlerle buluşturmayı hedeflemektedir.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri- 17, 18 ve 20 mayıs tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanının katılımıyla gerçekleşecek bir program olması dolayısıyla CRR Konser salonu bölgesine araçla giriş olmayacaktır. Girişler sadece yaya olarak ve maçka tarafından gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT