CRR Senfoni Orkestrası

CRR Senfoni Orkestrası

Tarihler: 24 Aralık 2015 Perşembe ~ 24 Aralık 2015 Perşembe 24 Aralık 2015 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 133.50 TL 2. Kategori - 93.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 60 yaş üstü bileti - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2015 ~ Ara 24, 2015
CRR Senfoni Orkestrası, 24 Aralık'ta gerçekleştireceği etkinlikle CRR Konser Salonu'nda klasik müzikseverleri bir araya getirecek.

Orkestra Şefi:
Martin Kerschbaum
Besteci: Sabri Tuluğ Tırpan

Solistler:
Zara, soprano 
Sabri Tuluğ Tırpan, piyano
Burcu Karadağ, ney
Emre Günay, timpani, bendir 
Su Güneş Mıhladız, dans

Program
Piyano Konçertosu
Piyano: Sabri Tuluğ Tırpan 

Viyolonsel ve Orkestra için "Sessiz Diyaloglar"
Viyolonsel: Çağ Erçağ

Mevlana Simyacı Senfonik Şiir

Konser Öncesi Söyleşi  19.00 – 19.30

CRR Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Ozan Binici, besteci ve orkestra şefi Sabri Tuluğ Tırpan ve viyolonsel sanatçısı Çağ Erçağ konser öncesi fuaye alanında söyleşi gerçekleştirecekler.

CRR Senfoni Orkestrası
Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası (CRRSO), faaliyetlerine “Opera Orkestrası”olarak 1995 yılında Ü. Hacıbeyov’un “Arşın Mal Alan” Opereti ile başladı. Türkiye’deki ilk yerel yönetime bağlı olarak çalışan orkestra olan CRR Senfoni, kuruluşundan bu yana farklı program içerikleri ile dikkat çekmiş ve başarılı konserler verdi. CRR Senfoni Orkestrası’nı yöneten şefler arasında Sir James Galway, Tadeus Strugala, Yoel Levi, David Gimenez, Orhan Şallıel, Emin Güven Yaşlıçam, Ender Sakpınar, Betin Güneş, Gürer Aykal, Rengim Gökmen, Carlo Palleschi, Ramiz Melik Aslanov, Alexander Rahbari; eşlik ettiği sanatçılar arasında ise Jose Carreras, Alison Balsom, Tasmin Little, Eva Lind, İdil Biret, Suna Kan, Ayla Erduran, Cihat Aşkın, Feryal Türkoğlu, Maxim Fedotov, Lady James Galway,Min Lee, Bülent Evcil, Hasan Niyazi Tura, İsmail Aşan, Erol Uras, Mehveş Emeç, Arif Sağ - Erdal Erzincan, Judith Uluğ, Mesut İktu, Aydın Uştuk, Tahir Aydoğdu, Natalia Gutman, Fazıl Say, Zehra Yıldız, Vedat Kosal, Elina Kimanen, Lee Chin Siow, Fahir Atakoğlu, Nilüfer, Zuhal Olcay, Makvala Kashrashvili, Perihan Nayır,Güneş Gürle, Ece İdil, Anjelika Akbar, Musica Nuda, Marin Gheras, Burçin Bükeve Manolo Sanlucar bulunuyor.

CRR Senfoni Orkestrası, 1997 yılında “FahirAtakoğlu Senfonik Konser”, 2000 yılında “İstiklal Marşı” ve 2002 yılında ise Tuluyhan Uğurlu’nun “Türkiye Senfonisi” isimli eserlerini kaydetti. Orkestra, ayrıca CRR Opera ve Korosu ile birlikte, Osmanlı Cihan Devleti'nin 700. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri çerçevesinde Kültür Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu Mehter Takımı ile bir mehter senfoni konseri verdi, “75. Yılında Yaşasın Cumhuriyet Etkinlikleri” kapsamında ise devlet sanatçısı Ayhan Baran’a eşlik ederek, besteci Muammer Sun’un “Cumhuriyet” filminin müziklerini icra etti. Her zaman kaliteli, yenilikçi yaklaşımları ve yorumları ile dikkat çeken CRR Senfoni Orkestrası, 28 Nisan 2001 tarihinde Köln Filarmoni’nin davetlisi olarak, 27 Mart 2003 tarihinde de Budapeşte Bahar Festivali kapsamında Macaristan’da konser veren ilk Türk orkestrası olmanın gururunu taşıyor. Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası 7 - 8 Eylül 2013 tarihlerinde Güney Kore Devleti ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen İstanbul- Gyengju Kültür Expo 2013’ kapsamında Gyeong sangbuk-Do Senfoni Orkestrası ile Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda ortak konserler verdi, 7 Kasım 2013 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan aldığı davet üzerine Bosna Hersek’teki organ bağışı konusundaki bilinci artırmak amacıyla ülkemizde faaliyet gösteren Memeriol Sağlık Grubu Organ Nakli Merkezi, Saraybosna Kantonu Sağlık Bakanlığı, Saraybosna Üniversitesi Hastanesi, Saraybosna MITA Grubu ve Bosnahersek Federasyonu Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyesi Sayın Bakir İzzatbegoviç tarafından da desteklenen ‘Hayat İçin Senfoni’ başlıklı gala konserini Bosnalı şef Emir Nuhanoviç yönetiminde Saraybosna Tarihi Halk Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi.

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Sınırlı sayıda öğrenci biletleri CRR gişesinden satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT