Cumhuriyetin 90. Yılı Beşiktaş’ta Coşkuyla Kutlanacak

Tarihler: 29 Ekim 2013 Salı ~ 29 Ekim 2013 Salı 21:00

Yer: Beşiktaş Barbaros Meydanı

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2013 ~ Eki 29, 2013

Beşiktaş Belediyesi, Cumhuriyet’in 90. Kuruluş yıldönümünü görkemli etkinliklerle kutlayacak. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın katılımıyla 29 Ekim Salı günü saat 19.00’da Balmumcu’dan başlayacak meşaleli cumhuriyet yürüyüşü, Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda sona erecek. Kutlamalar, 21.00’de Teoman konseri ile devam edecek.

Beşiktaş Belediyesi Cumhuriyet’in 90. Yaşını büyük bir coşku ile kutluyor.

Her yıl olduğu gibi yine tüm İstanbulluların davetli olduğu kutlamalar, 29 Ekim Salı günü saat 19.00’da Balmumcu’da toplanılarak başlayacak. Daha sonra Balmumcu’dan Beşiktaş Barbaros Meydanı’na kadar Cumhuriyet Yürüyüşü yapılacak.

Cumhuriyet tutkunlarının, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın da katılacağı meşaleli yürüyüşün son durağı olan Barbaros Meydanı’nda İstanbulluları Teoman karşılayacak. Teoman’ın meydanda kurulacak sahnede 21.00’de vereceği konser ile coşkulu kutlama daha da renklenecek.

Cumhuriyet Yürüyüşü

Yer:
BalmumcuSaat: 19.00

Teoman Konseri

Yer:Beşiktaş Barbaros Meydanı
Saat: 21.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT