Dance Day: The Prodigy and Basement Jaxx

Tarihler: 18 Haziran 2013 Salı ~ 18 Haziran 2013 Salı 14:00

Yer: Parkorman

Ücret: Sahne Önü Ayakta - 250.00 TL Tribün - 200.00 TL Saha İçi Ayakta - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, 34398, Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 285 95 47 - 48

Faks: 0212 258 26 48

Web: http://http://www.parkorman.net

E Posta: info@parkorman.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2013 ~ Haz 18, 2013
Dance Day: The Prodigy and Basement Jaxx

Dans ve müziğin bir arada olduğu, gelenlerin kulaklarının pasını giderecek güçte bir ses, ışık ve görkemli görsel şovların yer alacağı Dance Day konser serisinde dünya çapında bu müzik türünde ün kazanmış isimler festival severleri dans müziğinin sınırlarında bir yolculuğa çıkaracak. Katılımcılar, sırasıyla Basement Jaxx, Jaguar Skills ve The Prodigy’nin sahne alacağı gecede dans müziğinin doruklarına ulaşacak. İlerleyen günlerde bu konser serisine yerli ve yabacı isimler eklenmeye devam edecek.

Vodafone Istanbul Calling, Vodafone’nun ana sponsorluk ve Garanti Bankası’nın resmi sponsorluk desteğiyle dört aya yayılan, İstanbul’un en uzun soluklu şehir festivali olmaya hazırlanıyor. Farklı müzik türlerindeki birçok dünya starının şehrin farklı bölgelerindeki mekanlarda sahne alacakları konserler, festivaller ve partilerle bu sene İstanbul’un ve Türkiye’nin kültür-sanat gündemine oturacak; Vodafone İstanbul Calling’in görkemli programını takip etmek için www.istanbulcalling.com‘u takipte kalın!

The Prodigy: Dans müziğinde gerçek anlamda tarih yazmayı başaran The Prodigy bugüne kadar dünya çapında 16 milyondan fazla albüm satışına imza attı ve Chemical Brothers, Fat Boy Slim gibi dans müziğinin önde gelen isimleriyle anılmayı başardı. Elektronik müzik dünyasının bir numaralı canlı performansına sahip ismi, The Prodigy’nin tarzı hızlı ritimler, gürleyen baslar, şiddetli tonlar ve kısmi vokaller ile arasıra yavaşlayan tempo gibi çılgın bir karışımdan oluşuyor.

1998’de BRIT Awards "Best Dance Act"i kazanan grup 2002’de yayınlanan “Smack My Bitch Up” parçasıyla MTV listelerinde 1 numarada yer aldı. Grubun sayısız Grammy ve MTV Müzik ödülleri adaylığı bulunuyor.

Basement Jaxx: 1990'ların sonlarında adlarını duyuran Basement Jaxx, 2002 ve 2004 yıllarında "Best Dance Act" BRIT ödülünü kazandı. Prodüksiyon ikilisi Güney Londra'da 90'lı ve 2000'li yılların en saygın ve en popüler progressive house parçalarını yayınladı. "Where's Your Head At?" 2002’de dünya çapında büyük bir hit oldu. 47. Grammy ödüllerinde Buxton ve Ratcliffe "Best Electronic/Dance Album" ödülünü kazandı. Bugüne kadar ikilinin bazı parçaları Justin Timberlake, Missy Elliott gibi isimler tarafından uyarlanarak seslendirildi.

Jaguar Skills: İngiliz asıllı DJ, BBC radyolarında yaptığı mixlerle ün kazandı. Jaguar Skills, 90’lıların Hip-Hop’unu, 80’lilerin Pop ve 70’lilerin caz ritimleriyle birleştirerek mash-up DJ olarak anılmaya başlandı. Babası da DJ olan Jaguar Skills, miras olarak büyük bir plak koleksiyonuna sahip oldu ve bu koleksiyondan sürekli ilham aldı. Bugüne kadar onlarca farklı radyo istasyonunda 100’ün üzerinde parça yayınlayan Jaguar Skills yarattığı etkileyici mix tape’ler gece hayatının nabzını tutmaya devam ediyor.

- 14 yaş ve altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.
- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.
- Organizasyon şirketinin programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon şirketinin bilet fiyatında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinası vb.digital kayıt aletleri alınmayacaktır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT