David Kadouch - İstanbul Resitalleri

Tarihler: 05 Ekim 2013 Cumartesi ~ 05 Ekim 2013 Cumartesi 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2013 ~ Eki 5, 2013
David Kadouch - İstanbul Resitalleri

David Kadouch, İstanbul Resitalleri kapsamında 5 Ekim 2013 Cumartesi günü Sakıp Sabancı Müzesi - the Seed'te sizlerle buluşacak.

2013 La Roque d' Anthéron Festivali'ne Mayıs ayından start veren David Kadouch, 5 Ekim'de İstanbul Resitalleri'nin yeni sezonunu açıyor. Uluslararası Manchester Festivali'nde Martha Argerich ile aynı sahneyi paylaşan sanatçı, 2008'de de Murray Perahia'nın yerine sahneye çıkmıştı. Fransız piyanistin takviminde İstanbul Resitalleri sezon galası'nın ardından Hong Kong Senfoni ile konseri var.

Birbiri ardına kazandığı ödüller ve bir sezonda verdiği 50'nin üzerinde konser ile inanılmaz bir performans sergileyen 28 yaşındaki genç Fransız Piyanist David Kadouch, jenerasyonunun en hızlı yükselen isimlerinden. Sanatçı, 2011'de  ICMA (International Classical Music Awards) Uluslararası Klasik Müzik Ödüllerinde, 21. yy'ın büyük müzisyenlerinden biri olma yolunda olduğu için "Yılın Genç Müzisyeni" ödülüne layık görüldü. Bugün dünyaca ünlü uluslararası festival ve klasik müzik dizilerine konuk olan sanatçı, Japonya'dan Rusya'ya; Avrupa'dan Amerika'ya uzanan bir rotada, dünyanın dört bir yanında resital ve konserler veriyor.

Kadouch, Carnegie Hall (New York), Konzerthaus (Viyana), Louvre (Paris), Metropolitan Museum (New York), Tonhalle (Zürih), Salle Pleyel (Paris) ve Théâtre des Champs Elysées (Paris) gibi dünyanın prestijli salonlarında sahneye çıkıyor. Monte Carlo Filarmoni, Israil Filarmoni, Hong Kong Senfoni gibi büyük orkestralarla; Pierre Boulez, Itzhak Perlman ve Daniel Barenboim gibi büyük şeflerle aynı sahneyi paylaşıyor. Renaud Capuçon, Martha Argerich, Lang Lang gibi tanınmış isimler de Kadouch'un aynı sahneyi paylaştığı müzisyenler arasında yer alıyor. Solo resital ve konserlerinin yanı sıra Quiroga Quartet, Ebène Quartet ve Ardeo Quartet gibi topluluklarla oda müziği yapıyor. Davet aldığı festivaller arasında ise Contemporary Music Festival (Lucerne), Klavier-Festival Ruhr (Almanya), Gstaad Festival, Montreux Festival, Jerusalem Festival, Miami Piano Festival, Les Flâneries Musicales de Reims, La Roque d’Anthéron Festival, Verbier Festival (İsviçre) ilk akla gelenler arasında.

Sanatçının Cologne Philharmonic ile Beethoven'ın 5 numaralı "Imparator" konçertosunu seslendirdiği konserinin canlı kaydı 2007'de Naxos tarafından yayınlandı. Ruhr Festivali'ndeki (Almanya) canlı konser kaydından Liszt, Beethoven ve Prokofiev'in yer aldıği albümü ise 2008'de... Norveç'li besteci Grieg'in keman sonatları için Alexandra Soumm'a eşlik ettiği oda müziği albümü ile birlikte 2010'da iki albümü birden piyasaya çıktı. TransArt Live plak şirketinden çıkan diğer albümünde ise Shostakovich’in Prelüdlerini kaydetti. 2011'de Decca'dan çıkan solo albümünde Schumann seslendirdi. 2012'de Mirare etiketiyle çıkan albümünde Moussorgski seslendiren David Kadouch'un yayınlanmış toplam 6 albümü bulunuyor. 

David Kadouch'un piyanizminden örnekler, resital programı ve geniş bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:  
http://www.istanbulresitalleri.com/1314/resital/kadouch.html

İstanbul Resitalleri 2013-2014 sezonu diğer konserleri için lütfen burayı tıklayınız

- Resitaller, tam belirtilen saatte başlar ve kapılar kapanır. Alkış arasında kapılar açılmaz. Geç kalan konuklar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler. Ara verilmeyen resitallerde bu uygulama yapılamamaktadır. Konukların resital başlama saatinden en az 30dk. önce salonda bulunmaları önerilir.
- İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
- 12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT