David Mayer - Rampue - Oceanvs

Tarihler: 16 Nisan 2016 Cumartesi ~ 16 Nisan 2016 Cumartesi 16 Nisan 2016 22:00

Yer: garajistanbul

Ücret: Ayakta - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2016 ~ Nis 16, 2016
Daniel Bortz, Amine Edge & Dance gibi isimleri ağırladığımız FG DIGITAL serisi elektronik müziğin son dönemde en fazla ses getiren isimlerini müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor!

Geçtiğimiz sene Electronica Festival Çeşme’de sergilediği eşsiz performansı ile dinleyenleri kendine hayran bırakan David Mayer, Almanya’nın elektronik müzik konusunda ne denli ilham verici bir memleket olduğuna dair kanıtlarından biri olan Rampue; ve son olarak Burning Man ve Day Zero gibi festivallerde boy göstererek global bir başarıya imza atan Oceanvs Orientalis’in tınıları 16 Nisan Cuma gecesi Limits Off desteği; Burn, %100 Music katkıları ve FG 93.7 farkıyla Garajistanbul’da olacak. 

Gerçeklik ve rüya arasında geçireceğiniz bir geceye hazır olun! 

David Mayer (DE)
Elektronik müziğin biricik kalesi Berlin menşeli plak şirketi Keinemusik’in baş rol oyuncularından David Mayer, tarzlar arasındaki deneyselliği ile tanınan bir isim. Gerek prodüksyionlarında, gerek de DJ Set’lerinde sergilediği açık ama çizgisini bozmayan tavrı, onu kısa sürede dünyanın en önde gelen klüplerinde boy göstertirken, Moby, Steed Lord, Jessica 6 ve Nico Stojan gibi  isimlere de remix yapma şansını sağladı. 

Rampue (DE)
Farklı türler arasında gezinmeyi kendine ilke edinen Rampue, Deep House ve minimal müziği derin ve organik sularda başarılı bir şekilde harmanlıyor. Tek bir türe bağlı kalmadan daha fazlasını yaratan ve sonunda kendi özgün tarzını bulan Rampue, kısa sürede Avrupa sınırlarını aşmayı başardı. Müziğini bir kez dinlediğinizde, bir daha dinlemekten kendinizi alıkoyamayacak ve bu sound’un tutkunu olacaksınız. 

Oceanvs  Orientalis (TR)
Kendi deyimiyle “acelesi olmayan insanlara, acele etmeyen şarkılar yapan” Oceanvs Orientalis  Şafak Öz Kütle tarafından 2012 yılında hayata geçirilmiş bir proje. Elektronik müziğin kısır döngüsündeki tek düzeliktense estetik anlayışın ön planda olduğu  Oceanvs Orientalis, batının alt yapsını doğunun ezgileri ile başarılı bir şekilde harmanlayarak kendine yurtdışı kapısını açmış; Burning Man, Day Zero,  Fusion, Maya Hearts gibi festivallerde boy göstermenin yanı sıra Mixmag Lab’e  de konuk olmuştur.

18 yaş sınırı vardır.Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek adına mekan girişinde kadın-erkek oranına dikkat edilecek ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcıların bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmaları önemle rica olunur.-Bilet satın alan katılımcılar, organizasyon tarafından çekilecek olan her türlü görsel ve video içeriklerinde görüntülenmeyi ve bu içeriklerin yayınlanmasını kabul etmiş olacaklardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT