David Morales

Tarihler: 27 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 27 Temmuz 2011 Çarşamba - Saat: 23:00

Yer: Anjelique

Nereden Alınır: Anjelique

Adres: Muallim Naci Cad. Salhane Sok. No:5 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 327 28 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2011 ~ Tem 27, 2011

İstanbul’da gece hayatının değişmez adresi Anjelique’in partileri hız kesmeden devam ediyor. Anjelique’te her Salı yapılan Pop-Up Partileri’nin bu haftaki konuğu, yoğun istek üzerine tekrar 45’lik olacak. Beyoğlu’nun ünlü barı 45’liğin DJ’i 26 Temmuz Salı akşamı Anjelique’e özel performansını bir kez daha sergileyecek. Anjelique’te 27 Temmuz Çarşamba akşamı ise Grammy ödüllü dünyaca ünlü DJ David Morales muhteşem bir geceye imza atacak.

Anjelique`te Salı günleri yapılan ‘Pop-Up Partileri’ hız kesmeden devam ediyor. İstanbul gece hayatının renkli mekanlarının DJ’lerinin o geceye özel performans sergilediği partilerin bu haftaki konuğu, geçen haftalardaki performansıyla büyük ilgi gören 45’lik olacak.

Beyoğlu’nun ünlü barı 45’liğin unutulmaz nostaljik şarkılarının müzikseverlerle buluşacağı gecede, 45’liğin DJ’leri sabaha kadar en sevilen Türkçe parçaları bu kez Anjelique konukları için çalacaklar. Nostaljik Türkçe müzik sevenler ve geçmişin popüler şarkılarına doymak isteyenler bu partiyi kaçırmasın!

Anjelique’in yaza damgasını vuran partilerinin diğeri ise 27 Temmuz Çarşamba akşamı Grammy ödüllü dünyaca ünlü David Morales’in DJ’liğini yapacağı parti olacak. Bugüne kadar birçok ünlü şarkıcının hit şarkılarına yaptığı remix’lerle adını duyuran Morales, 27 Temmuz akşamı bu kez İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Morales, yeni single’ı ‘You just don’t love me’yi de dinleyenlerin beğenisine sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT