De Phazz Doritos World Music Günleri’nde Otto Santral’de

Tarihler: 30 Nisan 2010 Cuma ~ 30 Nisan 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 45 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com

Adres: Otto Santral Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 İstanbul İstanbul

Telefon: 0 216 556 98 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2010 ~ Nis 30, 2010

Ülkemizde son yıllarda en sevilen grupların başında gelen De Phazz, muhteşem yeni albümleri Lala 2.0 turnesi kapsamında Doritos ana sponsorluğunda 30 Nisan gecesi Otto Santral’de sahne alıyor.

Dünya çapında hit olmuş parçaları, `Beat` çeşnili işlenmemiş Pop, Cool-Jazz ve dans salonlarına özgü Reggae ile olabildiğince sofistike şekilde derleyen De-Phazz yeni albümleri Lala 2.0’ın turnesi kapsamında Doritos Sponsorluğunda İstanbul’a geliyor. Hem eski hem yeni parçalarını müzik severlere her zamanki müthiş enerjili sahneleriyle beraber ulaştırmak için grup 30 Nisan Cuma akşamı World Music Days’in konuğu olarak Otto Santral’de sahne alacak.

Universal Jazz etiketli albümleri `Death By Chocolate’ ile en büyük çıkışlarını yapan De Phazz, ses müzikal yolculuğuna `Detunized Gravity` albümüyle trip-hop`tan başladı. `Godsdog` ile `easy-listening`e uğrayıp, `Death By Chocolate` ile `jazzy lounge pop`ta çok daha geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Müzikal kalitenin mükemmelleştiği, eğlence dozunun da maksimum seviyeye geldiği sekizinci albümleri ‘Lala 2.0’ ile downtempo/jazz sahnesinin demirbaşları arasındaki yerini sağlama almanın ötesine geçerek “the godfathers of lounge” ünvanına da sahip oldular. Albüm satışları, sahne şovları ve konserlerinin gördüğü ilgi göz önüne alındığı zaman günümüzde lounge müzik dünyasındaki en başarılı Alman grup olarak De Phazz’ın gösterilmesi hiç şaşırtıcı değil.

Alaycı, incelikli ve zaman zaman deneysel olmaya istekli olan De Phazz, downtempo jazz sahnesinde yıldızı en çok parlayan grup. Dünya çapında hit olmuş parçaları, `Beat` çeşnili işlenmemiş Pop, Cool-Jazz ve dans salonlarına özgü Reggae ile olabildiğince sofistike şekilde ilerliyor; zarif, kıvrak ve müzikal anlamda kesinlikle eksiksiz bir form alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT