Death Angel

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 18 Mart 2011 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Old School Rock Bar

Ücret: Ayakta: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Old School Rock Bar

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 2 Beyoğlu Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 98 17

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Mar 18, 2011
MOOD PRO Sunar

DEATH ANGEL İlk Kez İstanbul’da!
18 Mart 2011 Cuma 21.00
OLD SCHOOL

DEATH ANGEL (USA)
SUICIDAL ANGELS (GR)
ROOTS OF DEATH (CH)
ADIMIRON (IT)

Thrash Metal devi Death Angel ilk kez Türkiye’de. 18 Mart Cuma gecesi Old School’da gerçekleşecek olan konserde ayrıca Yunanistan’dan çıkan son dönemlerin en önemli Thrash Metal gruplarından Suicidal Angels, İsviçre’den Roots of Death ve İtalya’dan Adimiron da sahne alacak.

DEATH ANGEL:

1982 yılında kurulan grup, çeşitli gruplarla birlikte çıktıkları konserlerden sonra 1986 yılında Metallica gitaristi Kirk Hammett prodüktörlüğünde kaydettikleri demo ile underground ortamda büyük isim yaptılar ve ertesi yıl ilk albümlerini The Ultra Violence adıyla yayınladılar. 1988 yılında ise Frolic Throught The Park isimli albümlerini yayınladılar. Bu albümden çıkan Bored adlı şarkı için çekilen video klip TRT ekranlarında da sıklıkla yayınlandı ve grup Türkiye’de de tanınan bir grup haline geldi. 1990 yılında ise grubun en önemli ticari başarıyı elde eden albümleri ACT III çıktı.

Ertesi yıl geçirdikleri trafik kazası sonrası dağılan Death Angel, 2001 yılında Testament’in solisti Chuck Billy için yapılan yardım konseri için bir araya geldi ve tekrardan birlikte müzik yapmaya karar verdiler. Çıkılan turneler sonrasında The Art Of Dying ve Killing Season albümlerini yayınlayan grup en son geçtiğimiz yıl Relentless Retribution albümünü yayınladı. Death Angel, albüm tanıtımı için çıktıkları Avrupa turnesinin ikinci bölümüne İstanbul’u da ekledi.

SUICIDAL ANGELS

2001 yılında Atina’da kurulan grup çeşitli demo ve ep’ler sonrasında 2007 yılında Eternal Domination isimli ilk albümlerini yayınladı. 2009’da çıkardıkları Sanctify The Darkness ile ismini perçinleyen grup 2010 tarihli albümleri Dead Again ile Avrupa’da yeni nesil Thrash Metal’in en önemli isimlerinden biri olduğunu kanıtladı.

DEATH ANGEL http://www.myspace.com/deathangel
SUICIDAL ANGELS http://www.myspace.com/suicidalangels
ROOTS OF DEATH http://www.myspace.com/rootsofdeath
ADIMIRON http://www.myspace.com/adimironcrew

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT